Хороскоп за днес, 13 август - Успехи и късмет на страната на 4 зодии в неделя

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес, 13 август - Успехи и късмет на страната на 4 зодии в неделя
37041
Хороскоп за днес, 13 август - Успехи и късмет на страната на 4 зодии в неделя

 През тази неделя, воденето на важни разговори и комуникации може да се нарече като препоръчително, за тези от вас които държат на добрата финансова реализация през идната работна седмица. Бъдете активни и действайте с умисъл.

Не прибързвайте с решенията си. ами обмисляйте всички внимателно. 

ОВЕН

Много добри възможности

Съдбовните показатели за деня подсказват, че неделя ще е важна за голяма част от Овните действащи в сферите на бизнеса. Възможностите ви за успех при провеждане на преговори или в пряката материална реализация, са изразителни. Необходимостта от настойчивост и разбирателство е задължителна. Други са развълнувани от развръзката на събитие, което е особено важно и заема централно място в плановете им. За трета група се очертават притеснения по финансов въпрос, но активно действащите ще отстранят проблемите. Има и такива, за които денят е твърде спокоен. 

ТЕЛЕЦ 

Разчитайте на късмета си

Вашият късмет през този ден е много силен. Разчитайте на помощта му и няма да се разочаровате. Някои Телци ще пристъпят към реализиране на целите си с предварително изграден план за хитри действия. Не е препоръчително! Може да ви донесе успех, но не след дълго ще получите тежък удар. Трета част от вас ще насочат вниманието и усилията си в деловата сфера. Ще проведете ефективни разговори, които разкриват чудесни възможности за осъществяване на намисленото. Възможно е споразумение.

БЛИЗНАЦИ

Финансов успех

През този ден ще има трудности, и за някои от зодията ще се окажат значителни в зависимост от целите и начините на действия при постигането им. Силен ще е шансът ви за реализиране на парични печалби. В други направления следва да се съобразявате с наличните условия и с околните. На фона на този интензивен поток от преценки релефно се откроява усещането ви за друг тип дразнения, чиито източник е домът. Този психологически модел е далеч от прекрасните събития и сполуката по интересуващи ви въпроси, които ще се осъществят през неделния ден.

РАК 

Ефективни контакти

Благоприятен ден, през който Раците ще разполагат с много добри възможности за постижения в широк обхват. Неделя е особено силна за контакти с влиятелни личности относно разговор свързан с деловите ви цели. Ще получите необходимата ви подкрепа. Сега е време за делови новости. В случая става въпрос за делови и лични намерения - преговори с партньори от бизнеса, действия от търговско естество, консулти за бъдеща реализация на проекти, които гарантират добри печалби, контакти в обществените среди, такива с приятели и от любовно естество.

ЛЪВ

Успешни достижения, но и нерви

Вашият късмет за реализация на интересуващи ви цели е силен през този ден, но неделя определено ще е нервна за преобладаващата част от Лъвовете. Не може да има никакво съмнение, че успявате на сто процента, независимо дали интересите ви са насочени към парични печалби или в други сфери. Другият много силен аспект на деня са контактите с цел постигане на споразумение по даден въпрос. Значителен е любовният ви шанс днес.

ДЕВА 

Личен и делови успех

По-трудно е да се каже, че неделя ще е спокойна за представителите на Дева, защото при мнозина ще възникне напрежение във взаимоотношенията с някого, но че денят ви ще е напълно успешен, не може да има никакво съмнение. За реализацията на личните ви цели, започва хубав, успешен период. Имате пълно право да мислите така, защото предстои да завоювате сполука в деловата си дейност, независимо дали става въпрос за индивидуални или партньорски успехи. Всички от зодията навлизат в етап за решителни и печеливши действия.

ВЕЗНИ 

Удовлетворителни постижения

Много активни и със силен късмет, Везните ще действат организирано по целите си през този ден. Възникват и провокации от страна на ваш противник или конкурент от деловите среди, но бързо ще се освободите от присъствието му, или ще го по-ставите на място.  Удовлетворени ще сте от постигнатото. За други Везни денят едва ли ще е ангажиран с делови задачи, което им позволява да се възползват от времето по желан начин. Трета част от знака ще насочат вниманието си към обществените среди, където се очертават интензивни контакти за планиране на ангажиментите през седмицата.

СКОРПИОН 

Напредък

Успехът, който Скорпионите ще завоюват през този ден по нищо не отстъпва но този, постигнат от представители на други знаци. За отбелязване е, че човек от близката заобикаляща среда ще подкрепи усилията ви нещо и ще постигнете чудесен резултат. Вътрешно равновесие и разбирателство. Надеждите на други относно решаването на интимен въпрос са твърде силни. Успехът е сигурен. Ярка тенденция в момента за представителите на знака е към стабилизиране на деловите и социалните позиции. Късметът ви за това е много силен.

СТРЕЛЕЦ 

Ярка сполука във всичко

Трудно може да се определи къде ще ви върви повече, в лично или делово отношение, но в която от двете посоки целите ви да са постижими почти без усилия, в другата едва ли ще по-различно.За част от зодията започва благодатен личен период, през който мнозина ще реализират жадувана любовна цел. Други нетърпеливо ще очакват развръзката на събитие, което е особено важно и заема централно място в плановете им. За трети от знака се очертават контакти с близки приятели или роднини, с които ще дискутират върху възможностите за разрешаване на проблеми. За някои денят е твърде спокоен.

КОЗИРОГ

Емоционална превъзбуда

Представителите на зодията са емоционално превъзбудени днес, което определено се дължи на реалното усещане за разкриващи се нови възможности. При някои от зодията такъв процес действително ще започне още сега, а за останалите от зодията новостите ще започнат през делничните дни. То е характерно за бизнеса, любовта, обществените контакти, пътуванията и т.н. Някои ще са доста радостни от постиженията си, защото настоящият момент определено носи доста проблеми и затруднения.

ВОДОЛЕЙ 

Ярък личен успех

Условията за реализация на вашите делови намерения са много добри, но по всичко личи,че преобладаващата част от Водолеите ще предпочетат личните си ангажименти, и в частност – тези от любовно естество. Денят е доста благоприятен за контакти и за разрешаване на административни усложнения. Някои от зодията ще го разберат още днес, ако се насочат към контакти в деловите среди. Ще проведете ползотворни разговори, които ще ви ориентират много точно за предстоящи възможности. На тази основа шансът за стабилизация е значителен.

РИБИ 

Много успешни контакти

Особено интензивни в контактите, а и със силен късмет за постигане на интересуващи ви споразумения, мнозина от Рибите ще реализират намеренията си в сферите на активната си изява. Не влизайте в задкулисни игри, и не ве опитвайте да манипулирате някого, защото ще последват големи неприятности. Силното желание за любовни емоции е характерно за мнозина през този ден, а вероятността да удовлетворите целите си е огромна. Други ще предпочетат да се заемат с любими занимания в дома, отдавайки по-голяма част от времето си на отдих и почивка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft