Хороскоп за днес 17 юни-Късметът ще споходи четири зодии в понеделник

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за днес 17 юни-Късметът ще споходи четири зодии в понеделник
8492
Хороскоп за днес 17 юни-Късметът ще споходи четири зодии в понеделник

ОВЕН

Днес контролирайте добре емоциите си и бъдете обективни в преценките и в поведението си, освободете се от всякаква суета и егоизъм.Позитивните възможности, с които разполагат Овните днес, кореспондират с необходимостта от енергични действия в сферата на вашите интереси, които следва да осъществите в условията на обща – съдружна работа. Съществуването на този съюз може да продължи седем и повече месеци.

 

ТЕЛЕЦ 

С повече търпение днес ще успявате в начинанията си, въпреки че няма да липсват и недоразумения, причина за което ще са най-вече неизяснените взаимоотношения с хора от обкръжението ви. Телците следва да са внимателни днес.

Понеделник е благоприятен и предоставя добри възможности за успех, но създава и условия за мощно раздвижване в личен и делови план, което ще предизвика началото на промени. Позитивният или негативният им израз ще бъде моделиран от вас.

 

БЛИЗНАЦИ

Поддържайте позитивна нагласа у себе си, за да избегнете възможни недоразумения от служебен, семеен или друг характер. Понеделник ще е успешен за Близнаците, и в това никой не бива да се съмнява, но реализацията на целите ще и постиженията ще се осъществят в условията на много ярка нервност и бурни кавги. Ще е хубаво да овладеете ситуацията. Много скоро предстоят промени в обкръжението ви.

 

РАК

Усвояване на нова информация и опитност ще са сред предпочитанията на част от вас днес. Явно и при Раците напрежението ще е основен двигател за реализацията на целите от делово и лично естество, но сега за вас е много важно да се владеете. Позициите ви са стабилни, но вероятността да влезете в остри разправии с администратори е изразителна, а това ще предизвика проблеми.

 

ЛЪВ

Днес работете върху онези задачи, които изискват самостоятелна работа. Целите, които преследвате, следва да са пътеводител за действията ви, а до реаализацията им да достигнете в условията на хармония. По този начин наистина ще ги ловите трайно. Овладейте нервите, не влизайте в кавги и не си служете с коварство. Останалото ще ви го предостави съдбата.

 

ДЕВА

Обърнете внимание на случващото се в живота ви, то е реално отражение на вашата вътрешна същност и показва постигнатото до тук.Голямото постижение на Девите през този ден ще е осъществяването на значима цел, отнасяща се към въпроси от делово естество, или засягаща лични стремежи. Ще имате този шанс! Възникват някои пречки,но разполагате с арсенал от възможности, и солидна подкрепа от влиятелни хора.

 

ВЕЗНИ

Срещите ви през днешния ден изискват да сте добре информирани и подготвени върху разискваните теми. Първият делник от настоящата седмица ще е успешен за Везните, но ще е и доста нервен в делово отношение за преобладаващото мнозинство от родените в зодията. Овладейте нервността си и наблегнете на контактите, които засягат подписване на договори. Ще прекъснете мъчителен процес.

 

СКОРПИОН

Останете балансирани откъм емоции и чувства, и внимателно анализирайте критиките към себе си. Силно повишената нервност на Скорпионите днес не е следствие от конкретна негативна ситуация, а просто е доказателство за ярка преситеност на душевността ви с негативни емоции в широк мащаб.Поддържайте настроението си ведро. Очертава се скорошно освобождаване от проблеми.

 

СТРЕЛЕЦ

Разчитайки повече на себе си, ще работите и акцентирате върху въпроси от финансов, семеен и личен характер. Независимо от явилите се пречки, чиито източник е външен, в ден като днешния не може до става въпрос за проблеми. По-скоро трябва да говорим за предстоящи промени от делово естество, които безпорно ще са положителни от гледна точка на просперитет и по-добър финансов ръст.

 

КОЗИРОГ

Изяснете позициите си и конкретизирайте целите си, за да ви се отдава по-лесно изпълнението им. Понеделник не само, че не е лош, но ви предоставя и чудесни възможности за парични печалби чрез реализацията на деловите си ангажименти. Много важно за успеха ви е да сте категорични и решителни в намеренията си. Проявите ли двойственост и нестабилност, ще се разминете с успеха.

 

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте да подражавате на когото и да било, за да не провокирате проблеми и влошите отношенията си с хора, с които общувате. Кавги с хора, чието присъствие е постоянно във вашата делова сфера, е характерно за този ден при мнозина от Водолеите. Нервността ви е доста висока и ако се поддадете на въздействието ù, остротата във взаимоотношенията ще се засили, и несъмнено ще последва трудно овладяем конфликт.

 

РИБИ

В каквато и ситуация да бъдете поставени днес, останете добри и се отнасяйте с разбиране към чуждото несъвършенство и неосведоменост.Представителите на Риби изглеждат най-гневни от целия Зодиак днес. Причина за изразителната нервност може да е финансов проблем. Не стигайте до конфликт. Ако не днес, в близките дни ще се намери решение. През този ден шансът ви за парични печалби е силен и те няма да ви отминат.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft