Хороскоп за утре, 11 октомври-РИБИ Изразителни възможности, ВЕЗНИ Чакате печалби, ДЕВА Шанс за успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 11 октомври-РИБИ Изразителни възможности, ВЕЗНИ Чакате печалби, ДЕВА Шанс за успех
23504
Хороскоп за утре, 11 октомври-РИБИ Изразителни възможности, ВЕЗНИ Чакате печалби, ДЕВА Шанс за успех

Петък ще предостави реална възможности за лична реализация. Денят не гарантира успех на всяка цена, но дава добра предпоставка за това.

За да я постигнете ще трябва сериозно да се задействате и да наблегнете на себеотрицанието.

ОВЕН
Нови възможности

Динамичното развитие на проблемите ще ви постави в непривична ситуация. Новият ден предоставя много добри възможности за делово разгръщане. Налице са и известни проблеми в професионален аспект, които предизвикват доста тревоги у мнозина от Овните и ги принуждават да се огледат за смяна на работата. Не е изключено да предприемете такава стъпка. 

ТЕЛЕЦ
Делова сполука

Вземете инициативата в свои ръце, бъдете полезни със знанията и уменията си. Телците ще действат усърдно през този петък за деловата си реализация, което обикновено ще се осъществява след внимателно предварително планиране на ангажиментите, позволяващо и намирането на най-преките пътища за постигане на целите. Ярка характеристика за седемдневието е, че ще разполагате с достатъчно шанс за сполука в деловите среди. 

БЛИЗНАЦИ
Идват неприятности

Вземете нещата в свои ръце и се погрижете да разнообразите живота си. В делово отношение предстоящият петък се оказва доста напрегнат за представителите на Близнаци. Насочвайки цялото си внимание в сферите на вашите отговорности не бива да пропускате вероятността да се превърнете в жертва на нечии материални апетити. Ситуацията изисква повишено внимание.

РАК
Пред важен етап

Динамично и в делови тон ще премине деня за повечето от вас. Настоящият петък ще се окаже твърде важен за Раците. Определено може да се твърди, че представителите на зодията са изправени пред прага на нов етап в живота си. Настъпва време за натрупване на нови опитности. Последните имат отношение предимно към личността ви - начин на живот, морална опора и етични качества, твърдост.

ЛЪВ
Към стабилизация

Нещо специално ще занимава мислите ви днес. Този петък ще разкрие чудесни възможности за вашата лична и социална стабилизация. Истина е, че в душевно отношение преобладаващата част от Лъвовете са силно потиснати, а в присъствието на околните, срещат повече врагове отколкото дружелюбни и приятелски настроени личности. Някои от зодията са в окаяно финансово състояние, но вече настъпва време за хубави промени. 

ДЕВА
Шанс за успех

Важни делови задачи ще променят плановете ви за деня. Бизнесът не търпи отлагане, вие най-добре разбирате това. Девите трябва да преценят много точно социалните и деловите условия в заобикалящото ги пространство, сферите и направленията, които им предоставят добри възможности за реализация и да избягват конфронтацията в деловите и обществените среди при осъществяване на целите си.

ВЕЗНИ
Чакате печалби

Амбицирани сте да свършите това, което предвиждате за днес и то по най-добрия за вас начин. Значителното предимство на Везните през този ден се изразява под формата на силен късмет. Въпреки наличието му обаче не е препоръчително да допускате грешки. Последните не биха могли да провалят осъществяването на целите ви, но е достатъчно да забавят процеса на реализация.

СКОРПИОН
Подем в бизнеса

Поради заетост или други причини, няма да отговорите на очакванията на много хора към вас. Денят се характеризира с ярки възможности за делова сполука и предоставя силен шанс за материална реализация. Освен под формата на практически професионални успехи вашият реален шанс за напредък се свързва и с провеждането на преговори, в които мнозина от зодията ще достигнат до споразумение за бъдеща съвместна реализация на проект. 

СТРЕЛЕЦ
Сблъсък с колеги

Някаква новост вълнува част от вас днес и често ви откъсва от работата ви. Петък е носител на много добри възможности за делова реализация и изпъква предимно със значимия потенциал от нови идеи. Всъщност, последните никога не са липсвали на повечето от Стрелците, но те често са оставали неосъществени, поради намесата на външни фактори или поради действащите в социален аспект обстоятелства. 

КОЗИРОГ
Трупате точки

Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Трудно е да се определи в личен или в делови план вашата сполука ще е по-изразителна, но това едва ли има съществено значение, защото ако е налице някаква разлика, то тя ще е нищожна. Въпреки значимите положителни възможности, от които ще се ползвате през настоящия ден, никак няма да е излишно да държите изострено вниманието си към околните.

ВОДОЛЕЙ
Напрегнати преговори

Работата в екип може да ви донесе недоразумения и да ви създаде напрежение. Водолеите разполагат с много добри възможности за значителни достижения в сферата на бизнеса и за разширяване периметъра на деловата си дейност, но преобладаващата част от представителите на зодията ще заобиколят правомерния начин за материална реализация и ще предпочетат да предоставят предимство на хитростта, за да спестят усилията си. 

РИБИ
Изразителни възможности

Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. От гледна точка на хитруване и задкулисни действия, представителите на Риби няма да останат по-назад от "съседите" си Водолеите. Едва ли са необходими увещания, какви неприятности ще си навлечете. Подобен стил на действие ще е особено пагубен за партньорските взаимоотношения, освен че ще си спечелите врагове. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft