Хороскоп за утре 13 юли-КОЗИРОГ Разгръща се успех, СТРЕЛЕЦ Изберете честта

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 13 юли-КОЗИРОГ Разгръща се успех, СТРЕЛЕЦ Изберете честта
17034
Хороскоп за утре 13 юли-КОЗИРОГ Разгръща се успех, СТРЕЛЕЦ Изберете честта

ОВЕН
Начало на успешен етап
Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. Ангажирането ви с много задачи вероятно ще осуети плановете ви, но вие решавате това.

Ще имате подкрепа, стига да я потърсите от точните хора. През днешния ден на душевна и космическа хармония е важно да съхраните равновесието и спокойствието си. Важното значение на понеделник е, че бележи началото на етап за промени, които наистина са надеждни. 
ТЕЛЕЦ
Много ярък ден
Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Добре ще е да не пестите усилия днес на работното място, тъй като ви очакват успехи, но и доста работа. Конкретиката в делата ще ви спести недоразумения и главоболия, затова говорете и работете по същество. Понеделник ще е доста труден и напрегнат за Телците. Раздвижването през този ден ще е значително, макар и да остане незабелязано от мнозина Телци.
БЛИЗНАЦИ
Шанс за сполука
Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Около вас ще има хора, които ще ви накарат да се замислите. Подновете познанствата си с личности, които биха могли да ви бъдат полезни за бъдещите ви проекти. Решаване на финансови и битови въпроси, преодоляване на трудности, възстановяване на физическо и душевно равновесие. Близнаците притежават добър шанс за реализация в деловите среди.
РАК
Проблеми от личен характер
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С разбиране ще подходите към проблемите на хората около вас и ще ги подкрепите в старанията им. Заради пълнолунието днес повишената ви емоционалност, странностите и поведението на околните, прибавени към вашите, ще се отразяват на психическото ви състояние. Рядко явление са дните, в които всичко се движи безупречно и без нерви.
ЛЪВ
Шанс за сполука
Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Може да навредите на отношенията си с околните, ако вземате решения от общ интерес сами. Ще преминете по-спокойно през днешния ден, ако поддържате у себе си душевна хармония и равновесие, независимо от поведението на околните. Деловият успех на Лъвовете в понеделник ще бъде изграден върху шанс и известна доза насилие, но с последното не бива да се прекалява, ефектът ще е обратен.

ДЕВА
Успех

Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Срещи с интересни хора и обсъждане на вълнуващи ви въпроси. Изпълнени сте с желание да успявате и резултатите скоро ще го потвърдят Старайте се във всичко днес да сте спокойни и да не нарушавате вътрешния си мир и душевен комфорт със странични действия. За Девите определено може да се каже, че ще реализират намеренията си, включително и тези, които надхвърлят по мащаб обикновените дневни делови и лични цели.

ВЕЗНИ
Не влизайте в дилеми

Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Вече се чувствате по-уверени и сигурни в себе си. Със замах ще ръководите делата си,.като няма да се поддавате на тези от разстояние. Анализирайте въпросите, които ви интересуват и затрудняват, така по-лесно ще добиете обективна представа за нещата и ще изградите стратегия за действие. Понеделник е много благоприятен за вашата реализация, но възникват и ситуации, при които следва да сте по-внимателни.

СКОРПИОН
Напрежение

Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Ще работите по нови и важни неща, разгръщайки потенциала си. Полезните ви контакти и сфери на дейност ще задълбочат познанията ви и ще ви доближат до желаната цел. Независимо, че някой може да ви е обидил или засегнал, простете му и се старайте да поддържате духа си в равновесие. Ситуацията при Скорпионите остава непроменена.

СТРЕЛЕЦ
Изберете честта

Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Може и да срещнете трудности, но се отказвайте от заплануваното днес. Налице са всички предпоставки проектите ви да се осъществят успешно. Останете справедливи в мислите и в действията си, за да се противопоставите на негативите покрай вас. Този ден обхваща две противоположни тенденции. 

КОЗИРОГ
Разгръща се успех

Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. В много изгодна позиция сте и можете да си позволите пълна свобода на действие. Красноречиви, одухотворени и правдиви, ще влияете върху решенията на събеседниците си. Понеделник безспорно е носител на промени, които ще разкрият чудесни условия за бъдещата ви реализация, но в процеса на тяхното изграждане ще последват много нерви и неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Укрепете емоциите

Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Рутинни занимания или стартиране на нова работа са сред възможностите на деня. Пълнолунието ви прави по-чувствителни и лесно дразними, за това бъдете предпазливи и не предприемайте инициативи. Повишената нервност винаги и за всеки е лош съветник, а днес Водолеите са именно в състояние на нервна превъзбуда, която може да ги тласне към кавги, а в някои случаи и към злостни действия.

РИБИ 
Стабилноств действията

Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. На прага сте пред сериозна промяна на бъдещето си. Обмислете добре даденостите, като не пренебрегвате дребните детайли. Старайте се да не повтаряте грешките си и да сте умерени във всяко свое действие. За момента Рибите са достатъчно стабилни, и няма никаква необходимост от ангажиране с дела, които може да предизвикат сътресения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft