Хороскоп за утре 15 април-ВОДОЛЕЙ Финансов успех, СКОРПИОН Късметът е с вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 15 април-ВОДОЛЕЙ Финансов успех, СКОРПИОН Късметът е с вас
16874
Хороскоп за утре 15 април-ВОДОЛЕЙ Финансов успех, СКОРПИОН Късметът е с вас

ОВЕН
Сериозен късмет
Днес не пропускате да изявите своята инициативност и желание на промените към по-добро работата си. Днес е важно да се предпазвате от провокации и опити да бъдете манипулирани.

Значителни постижения са характерни за Овните през този ден. Тази прогноза се свързва с деловата дейност, паричните печалби, контактите в бизнеса и съвместното партньорство. В някои момент днес ще се чувствате доста неуверени. 

ТЕЛЕЦ
Не прибързвайте
Кипите от енергия днес и едва ли ще предпочетете да прекарате деня у дома сред семейна обстановка. Денят е противоречив и по всякакъв начин трябва да избягвате напрежение и конфликти, особено на работното място, в семейството и в личните отношения днес. Днес следва да действате с повишено внимание към ситуациите и събитията в деловия сектор. Четвъртък говори за загуби, които в едни случаи трябва да се определят като пропуснати ползи, а в други - като неочаквани коварни удари. 

БЛИЗНАЦИ
Напредък
Без да изпадате в заблуди, ще подходите прагматично към решаване на проблемите днес. Неблагоприятните енергийни въздействия на деня се отразяват на психиката и ви правят податливи на изкушения. Четвъртък се свързва с доста неудобства за Близнаците, които при едни от зодията имат делови характер, а при други засягат отношенията с интимния партньор. Действайте много внимателно. Неминуемо предстоят промени. 

РАК
Обществено признание
Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Постигнатият успех, ще ви донесе заслужено удовлетворение. Днес е препоръчително да сте внимателни и въздържани в отношенията и поведението си. Възможни са провокации и съблазни. Четвъртък се характеризира с повишено напрежение при Раците, но по принцип е ползотворна във всички направления. Насочете се към целите си и действайте с присъщата си енергичност. 

ЛЪВ
Динамика и прогрес
Ораторските ви способности са забележителни. Хората около вас са готови да ви съдействат във всеки един момент. Следвайте програмата си, но не започвайте нови начинания и избягвайте риска под каквато и да е форма. Малко нервна, но пък твърде плодотворна, четвъртък ще зарадва Лъвовете с чудесна делова реализация, успешни контакти или преговори, сполука по финансови въпроси или във връзка с инвестиции, както и при осъществяване на сделки в бизнеса. 

ДЕВА
Не прибързвайте
Ще сте активни и безгранично ще се отдадете на работата си. Негативен ден, през който нараства вероятността от измами и манипулации. Денят ще ви зарадва с благодатни възможности, от които няма да е трудно да се възползвате, но не са изключени и пропуски. Насочвате се към задачи и дела с голяма енергия, която за съжаление не при всички е канализирана. Оттук е възможно прибързване, което определено означава грешка. 

ВЕЗНИ
Любовни тревоги
Този ден е богат да развлечения и възможности за прекарване на свободното време. Подвеждащ ден, през който ще постигнете краткотрайни успехи, но и разочарования, особено в любовта. Това е един блестящ ден като възможности, но не по-малко провокативен относно грешки, конфликти и нелоялни партньорски действия. Редно е да се съобразявате с обстановката и да овладявате напрежението в контактите и при провеждане на делови преговори. 

СКОРПИОН
Късметът е с вас
В мислите си вие вече сте далече от работата. Особеностите на деня се отразяват на психиката и създават предпоставка за конфликти и други нежелани събития, които могат да бъдат избегнати с повече такт, търпение и добра дума. Значителни възможности за осъществяване на целите, шанс за реализация в нова делова сфера и предстоящи благоприятни промени. Денят ще премине в активност по задачите. Опитайте се да балансирате нещата и непременно ще осъществите желанията си.

СТРЕЛЕЦ
Не се поддавайте на емоцията
Денят ще ви предразполага за работа. Съберете силите си и действайте. Успехът ви е сигурен. Ако съумеете да се предпазите от съблазни и желание за превъзходство. Този ден ще е напрегнат в служебно отношение. Очертават се остри проблеми в отношенията с колеги. Ситуацията в определени случаи може да прерасне в сблъсъци и да излезе от контрол, а това означава непредсказуема развръзка. Все някога трябва и на вас да се случи някаква „греда”, за да оцените постиженията си оптимистично.

КОЗИРОГ
Късмет
Приключване на общи задачи с колеги и сътрудници ще намерят място в програмата ви днес. Прецизирайте работата си, обратното ще ви носи загуби на средства и създава предпоставки за напрежение и стрес. Четвъртък е от благодатните и успешни дни за Козирозите, през който мнозина ще постигнат значителен успех в дела и задачи, свързани с отговорностите им. Не е толкова важно да държите положението, важното е да сте доволни от случващото се, именно така ще запазите силните си позиции в личен план.

ВОДОЛЕЙ
Финансов успех
Чувствайки се в добра форма, ще дадете предимство на стремежа си да получите по-скоро това, което желаете. В работата и в отношенията ви днес е възможно да откриете не една причина за недоволство, но е важно да контролирате мислите, емоциите и поведението си, за да си спестите време, пари и нерви. През този ден Водолеите изглеждат твърди и непоколебими, но това впечатление едва ли отговаря на истината, тъй като по-точната характеристика е, че се предават на мечтите си. 

РИБИ
Динамични отношения
Повечето от вас днес се занимават с дела от професионален характер. Изпълнението на конкретна задача, проект или намерение ще изисква съсредоточеност и може да повиши напрежението около вас. Повишената емоционалност при Рибите е видима през този ден, а в случаите на негативни вълнения може да се превърне в основа за мощен конфликт с приятели или партньори. Добрият вариант е да се владеете и да избягвате конфронтациите, и помислете кое ви пречи при трудни решения.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft