Хороскоп за утре 16 януари- ВОДОЛЕЙ Дайте шанс на късмета си, СКОРПИОН Реален шанс за сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 16 януари- ВОДОЛЕЙ Дайте шанс на късмета си, СКОРПИОН Реален шанс за сполука
12723
Хороскоп за утре 16 януари- ВОДОЛЕЙ Дайте шанс на късмета си, СКОРПИОН Реален шанс за сполука

Доста зает ден изпълнен с множество делови предизвикателства. Точно това е, което трябва да очаквате да се случва днес.

Бъдете активни и концентрирани за да се справите без проблеми с всички предизвикателства, които съдбата постави на пътя ви.

ОВЕН
Внимавайте за успеха си

Тези, които не признаваха авторитета ви досега, вече са отстъпили крачка назад. Критичен ден преди пълнолуние, за това прибързаността и нетърпението могат да ви създадат главоболия. Четвъртък може да бъде доста плодотворен за реализацията ви в делови план, но е носител на специфични ситуации, които може да ви блокират. Обстоятелствата около вас са носител на силно напрежение. Владейте се и не позволявайте да избухне конфликт, защото ще е разрушителен.

ТЕЛЕЦ
Акцентирайте върху разбирателството

С творческо настроение ще пристъпите към работата си днес, което ще си проличи и в резултатите. Погрижете се за себе си така, както го правите за близките си. Телците са стабилни и са облагодетелствани от силен късмет, но това не е достатъчно за успеха ви, защото нервното ви напрежение е много силно и може да стане причина за много груби противоречия, възпламеняващи ярки кавги, обилно гарнирани с хули. Следвайте пътя на разбирателството.

БЛИЗНАЦИ
Особено благоприятен и успешен ден

С дискретността си привличате околните и ще научавате много от интимните им тайни. Днес не е препоръчително да се впускате в нови и рисковани начинания, както и да се изкушавате от съблазните, които живота предлага. Този ден разкрива чудесни възможности за успех в материалната сфера. Не става въпрос само  за действащите на работното си място, но и за онези, които са в процес за намиране на работа. Бизнесмените от зодията следва да са по-настойчиви в делата си и да не се отказват преждевременно от целите си.

РАК
Финансови разпри

Прекалено емоционални сте днес и мислите предимно за собствените си вълнения. Колкото и претоварени да сте с работа и странични ангажименти, най-важно е да запазите спокойствие и присъствие на духа. Четвъртък ще е много нервен и неприятен за Раците. За мнозина от зодията проблемите се свързват с неприятни финансови ситуации или невъзможност да реализирате определено парична цел. От друга страна бихте могли да осъществите важна задача свързана с обществените среди.

ЛЪВ
Действайте отговорно

Заемате се с нещо важно, чийто резултат ви е притеснявал досега. С работата си върху семейни, професионални и бизнес задачи ще осигурите напредък в делата си през днешния ден. За вас този ден е с двойно значение – ярко напрежение и шанс за пълна реализация на намисленото. Развитието на четвъртък в едното или другото направление зависи от хармонията в отношенията, последователността и настойчивостта при изпълнение на ангажиментите – лични или делови.

ДЕВА
Не изпускайте нервите

Реалисти сте и не храните прекалени очаквания от развитията, които следват. Днес по никакъв повод не прибързвайте в работата и решенията си, за да не си създадете проблеми. За Девите е характерна изключителна строгост през този ден, а последната явно базирана върху взривоопасната ви емоционалност, и може бързо да се трансформира в мощен скандал. Хубаво е да се владеете, защото денят ви предоставя хубави възможности за успех и за ново начало в нещо.

ВЕЗНИ
Работете за укрепването си

Работата в екип ще ви донесе повече от очакваното. Новости и от личен характер, свързани със семейството или с друга интересуваща ви подробност. С добре контролирани емоции, отсъствие на конфликти и работа върху важните и текущи задачи ще преминете без загуби на пари и време през днешния ден. Макар и не много спокоен, защото нервното ви напрежение е високо, четвъртък е носител на добри възможности за успех. Условието, което трябва да изпълните е да не давате воля на гнева си.
 

СКОРПИОН
Реален шанс за сполука

Нововъведенията, които се опитвате да наложите на работното си място вероятно няма да бъдат одобрени веднага от партньорите ви. Ще имате успех в занимания, които ви носят удоволствие и не изискват голям разход на енергия. Основната характеристика за вашия ден е силна нервност и сполука в деловата сфера. Имате пълната възможност да определите в кое от тези направления да ориентирате предпочитанията си, но явно това на деловата реализация е повече за предпочитане. 

СТРЕЛЕЦ
Въздържайте се

Служебни ангажименти ще променят плановете ви, но няма да попречат на настроението ви. Правейки равносметка и оценка на делата си, ще подреждате по важност приоритетите си, без да се суетите в много посоки. Енергични и с всеобхватна интензивност, Стрелците  не крият и наличието на агресивност в подхода им към съответните цели. Ограничавайте демонстрацията на последното, за да ни избухнат противоречия, които едва ли ще донесат нещо добро. 

КОЗИРОГ
Проявете настойчивост

Разпределете равномерно задачите сред подчинените си. Имате предостатъчно работа и организацията, в която работите просперира. Грижите за семейството днес са от първостепенна важност за повечето от вас. Деловият четвъртък носи затруднения, защото се налага да сте много настойчиви при осъществяване на професионалните си задачи. Ако обаче сте планирали в подробности пътя на реализацията си, и особено за такива, към която се стремите, вероятността да постигнете успех е огромна.

ВОДОЛЕЙ
Дайте шанс на късмета си

Опитайте да не взимате страна в спор между ваши колеги и запазете нужната дистанция. През този ден не се препоръчва да започвате важни дела, но трябва да се защитите, да практикувате различни форми на аскетизъм и да останете чисти пред съвестта си. Много силен е късметът на Водолеите днес, а вероятността да не може да се възползвате от него в професионалните среди, ще се дължи на неумението да владеете качествено емоциите си. Това е единственият аспект, кореспондиращ със създаването на проблеми водещи до неприятности.

РИБИ 
Труден ден

Работата ви днес до голяма степен ще се гради на доверие между вас и колегите ви. По вътрешно убеждение ще продължите работата си в обществената и социалната сфера, оставайки отговорни и към професионалните си и семейни ангажименти. За Рибите четвъртък се оформя като много напрегнат. При повечето от знака причините са силната им нервност, превърнала се в причина за остри кавги със заобикалящите. Бизнесмените да внимават в партньорските и съдружнически дела, защото биха могли да се превърнат в мишена за удари.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft