Хороскоп за утре, 22 ноември: БЛИЗНАЦИ - сполука и страсти, ВЕЗНИ - делови ядове, РИБИ - безспорен успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 22 ноември: БЛИЗНАЦИ - сполука и страсти, ВЕЗНИ - делови ядове, РИБИ - безспорен успех
25804
Хороскоп за утре, 22 ноември: БЛИЗНАЦИ - сполука и страсти, ВЕЗНИ - делови ядове, РИБИ - безспорен успех

Неделя ще бъде справедлив ден, който ще ви даде така желаната възможност да се подготвите за това, което следва. Това се отнася за всички актуални и бъдещи събития, с които ще трябва да се справите!

ОВЕН 

Ярко напрежение

Заемате се с много задачи едновременно и е много вероятно да не свършите докрай нито едно от тях.

Доста напрегнат ден се оказва неделя за онези Овни, чиито ангажименти са свързани с преговори и партньорско взаимодействие в бизнеса. Вероятно е някои да достигнат до споразумение след продължителни и изморителни разговори, но в други случаи едва ли ще е възможно.  

ТЕЛЕЦ 

Успехи и затруднения

Очертава се днес да се занимавате с въпроси, които сте отлагали до този момент. Днес Телците ще успеят да осъществят намеренията си в пълнота, но почти във всички случаи, отнасящи се към делови спогодби или сделки това няма да се получи нито лесно, нито пък бързо. Ще ви се наложи да преодолявате много пречки, а някои и да поемат обещания за услуги. 

БЛИЗНАЦИ 

Сполука след ярки страсти

Нещо важно край вас ще промени отношението ви към някои страни от живота ви и с нова нагласа ще продължите напред. Постигането на добри резултати днес ще е факт за голяма част от Близнаците, но преди да настъпи тази развръзка, ще има много напрежение, а несъгласието ще предизвика острота и кавги. Дори в някои случаи противоречията ще преминат границата на търпимостта и благонравието.

РАК 

Проблеми и неприятности

Настроени сте авантюристично днес и не се притеснявате да взимате участие в рисковани операции. Домашни проблеми ще развалят спокойствието на много Раци през този почивен ден. Намерете начин да успокоите обстановката и да предотвратите разрастването на противоречията, защото ще прераснат в бурен скандал. Денят ще е напрегнат и за делово ангажираните от знака.

ЛЪВ 

Ярки възможности за успех

Променливото ви настроение може да ви изиграе лоша шега. Не си позволявайте остри забележки нито изблици на ревност, ако желаете любимия да не тръшне вратата. Този ден е особено благоприятен за представителите на Лъв, а успехът до който бихте могли да достигнете, безспорно се определя като значителен. Това се отнася до деловите ангажименти, преговорите и контактите в обществените среди. Късметът ви е много силен и успехът ще е пълен.

ДЕВА 

Напрегнат, труден ден

Голяма част от вас влагат енергията си във всевъзможни начини за забавление. Контрастни събития изпълват този ден. Очертават се много разправии в дома и с партньори от бизнеса. Някои дори ще останат неприятно изненадани от удари, целящи отнемане на блага. Действащите в деловата сфера ще хвърлят много усили за целите си. Ще успеете, но с много нерви.

ВЕЗНИ

Ядове от делово естество

Някои от вас ще пътуват по работа, други ще ги занимават семейни въпроси. Ядове в деловата сфера се очертават и за Везните, които възнамеряват през този ден да проведат преговори по важни дела в бизнеса. Ако е възможно да отложите подобни разговори ще е най-добре да го сторите. Очертават се ситуации, които подсказват за подли неочаквани действия.

СКОРПИОН 

Воювайте за успеха си внимателно

В добро настроение сте, но не подценявайте реалността. Често ви се случва да установите, че тя не винаги е такава, каквато ви изглежда. Действащата за деня тенденция е характерна с едновременното присъствие на фактори, засилващи шанса за успех и такива, които пречат. Ако сега се ориентирате към пряко изпълнение на професионални задачи ще последва разочарование, тъй като едва ли ще отстраните препятствията от пътя си.

СТРЕЛЕЦ 

Много тежък ден

Това е един подходящ ден да свършите всичко онова, което сте отлагали през изминалата работна седмица и което ще ви бъде от полза за следващата. Доста тежък и неприятен ден, през който голяма част от Стрелците ще се заемат с отстраняването на притискащите ги проблеми. Оказва се, че на мнозина ще им е трудно да се справят с подобна задача. Действате чрез хора, които са готови да откликнат положително на молбата ви.

КОЗИРОГ

Успешна реализация

Денят ще е приятен за повечето от представителите на знака. В домът ви ще има разбирателство, налице са подходящи условия за почивка. Успешни контакти, преговори, пътувания и реализация на лични и финансови цели изграждат позитивната характеристика на неделята за Козирозите. Особено ползотворно ще преминат преговорите за общи действия в широк съюз и ще положат здрава основа за просперитет и стабилност.

ВОДОЛЕЙ 

Твърде хубав ден

Гледайте на трудностите, като на възможност да проверите себе си. За Водолеите е характерен значителен успех в неделя. Известно отклонение в това отношение правят контакти в приятелските среди, тези с роднини, пътуванията и преговорите.В други отношения несъмнено ще постигнете целите в пълнота. Отделете време за отдих. Силно претоварени сте.

РИБИ

Безспорен успех

Ще ви се дадат възможности за разрешаване на домашните проблеми. Но, не залитайте в лоши настроения. Благоприятна и плодоносна, неделя предоставя чудесни възможности за реализация на родените в Риби, относно осъществяването на лични цели, къси пътувания, контакти, преговори и работа по проекти. Късметът ви през този ден е много силен и ще ви подкрепя във всичко.

Дай твоята оценка:
4 от 8 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft