Хороскоп за утре 23 ноември-ТЕЛЕЦ Добър шанс, ЛЪВ Вероятни са пречки, РИБИ Финансов успех

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 23 ноември-ТЕЛЕЦ Добър шанс, ЛЪВ Вероятни са пречки, РИБИ Финансов успех
9838
Хороскоп за утре 23 ноември-ТЕЛЕЦ Добър шанс, ЛЪВ Вероятни са пречки, РИБИ  Финансов успех

Събота ще ви даде възможност да подредите всичко около вас, за което все не оставаше време през последните дни. Нещата като цяло започват да се подреждат в желаната от вас посока, за това продължавайте да следвате същия курс както до сега.

ОВЕН
Делови пречки

Започнатото през седмицата ще бъде приключено и ще можете спокойно да планирате предстоящите свободни дни.

За делова сполука свързана с вашите по-значителни намерения трудно може да се говори днес, защото по пътя към целите си ще се сблъскате с пречки издигнати от личност с влияние. Личен успех бихте могли да постигнете, както и да осъществите сполучливо кратко пътуване до близко място. 

ТЕЛЕЦ
Добър шанс

Работата ви днес ще бъде свързана с множество срещи и контакти, но вие се чувствате чудесно сред хора и се справяте отлично със задачите си. Събота бележи началото на нов етап с продължителност около месец. Имате шанс да се освободите от някои негативни натрупвания, провалили целите ви през отминалите дни. В деловите среди се очертава остра борба за надмощие.

БЛИЗНАЦИ
Успех чрез партньорство

Съобразете се с желанията на близките си и организирайте заедно изпълнението им. На сполука при осъществяване на целите може да се надявате чрез работа в партньорство. Възможностите ви за такава са много силни, а ако държите на индивидуалността, може да последва провал. Силен и изразителен късмет ще имате в обществените среди. Практическата дейност ще е слаба. 

РАК
Сполуката е в стратегията

Проявете гъвкавост, като насърчите и направлявате желанието на някого да ви подкрепя. За делова реализация този ден не е особено сполучлив. Ще се сблъскате с пречки, които ще откажат мнозина от по-нататъшни усилия. Сполука ще постигнете по онези ваши цели, към чието осъществяване ще пристъпите с предварителна стратегия, а такъв подход изисква повече от един ден.  

ЛЪВ
Вероятни са пречки

Настроението може и да не е от най-лъчезарните днес, но затова пък сте толкова съсредоточени в работата си, че едва ли някой е в състояние да ви откъсне за дълго от нея. Принципно не липсват условия за успех, и ако реализацията но целите ви зависи само и единствено от усилията ви – проблем няма, но явно в повечето не е така. Очертават се външни пречки от човек разполагащ с влияние или със силни позиции в обществените среди и сферите от бизнеса.  

ДЕВА
Не се залавяйте с делови цели

Настроението ви може да бъде помрачено за кратко от административни неуредици. Този ден ще е доста несполучлив за Девите които възнамеряват да реализират делова цел или да осъществят полезни контакти. Ще е добре ако се заемете с освобождаване от проблеми или със стабилизирането на обществените си позиции. В личен план  добрите възможности са в любовната сфера. 

ВЕЗНИ
Напрежение

На път сте да приключите трудна задача, за изпълнението на която ще получите добри пари. При Везните деловият успех често е свързан с голямо напрежение, а събота не прави изключение от този ритъм, превърнал се в правило за мнозина. Сблъскате ли се с пречки, не проявявайте упорство. Целите, които възнамеряване да осъществите – ще бъдат реализирани в много близко бъдеще. 

СКОРПИОН
Съобразявайте се с обстоятелствата

На работното място се справяте добре със служебните си задачи и това се забелязва от когото трябва. Ако сте достатъчно упорити, успехът през този ден е постижим. Не е изключено ситуацията, в която действате да се окаже доста усложнена. В такива случаи ще е по-добре да се откажете, за да не се окажете изиграни. Сигурно е, че до дни ще разполагате с превъзходни възможности за успех. 

СТРЕЛЕЦ
Не достигайте до конфликти

С отворено сърце ще прегърнете една възможност, надявайки се чрез нея да си осигурите перспективни контакти и запознанства. Стремежът към реализация на целите е ярко подчертан у Стрелците и при мнозина достига до драстични нива, които тласкат към конфликти. Този стил не може да се определи като правилен, защото бихте могли да отстраните възникналите проблеми, а през следващите дни достигнете до успех. 

КОЗИРОГ
Разбирателството води до успех

Ако прецените, че трябва да рискувате, го направете, но обмислено. Събота е достатъчно благоприятна за осъществяване на целите в условията на разбирателство и хармония. Това зависи предимно от самите вас. Противното развитие на взаимоотношенията ще доведе до тежка конфронтация, която освен че не помага, със сигурност може много да навреди. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини, минерали и повече спокойствие.

ВОДОЛЕЙ
Търсете баланса в отношенията

Изненадите днес ще дойдат по линия на професионалните задължения. Политиката на гъвкавост и стремежът към баланс е доброто оръжие, от което Водолеите трябва да се възползват днес. Нервното напрежение у мнозина е засилено, а конфронтирането води до борби за надмощие, които по правило протичат остро, и в повечето случаи с тежки подли удари. По-често давайте израз на уважението си към колегите и работата ви ще спори. 

РИБИ 
Финансов успех

Денят се свързва с добри новини и развития, имащи отношение както към професионалното ви бъдеще, така и в личен план. Събота, а всъщност и всички останали дни от настоящия седемдневен период, алармират за активност и съобразителност при осъществяването на вашите делови и лични цели. първото условие е неотменимо и спазването му през днешния ден безспорно ще ви зарадва с добри финансови постижения. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft