Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ Добър късмет, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ Добър късмет, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие
15100
Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ Добър късмет, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие


Понеделник ще бъде един от малко по-натоварените дни в делови и личен аспект. Ще ви се струпа малко непредвидена работа, която ще повлияе на цялостното ви представяне! Не се ядосвайте ами сложете ред в нещата около вас!
ОВЕН
Напрегнат ден
Доказали сте на себе си и на света, че никакви трудности не могат да ви откажат от посоката, която сте избрали да следвате.

Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, понеделник ще бъде доста напрегват за Овните. Необходимо е да повишите наблюдателността си, и да сте много предпазливи, защото възникват много подлости.
ТЕЛЕЦ
Добър, действен късмет
Възможно е конкретен въпрос, свързан с деловите ви ангажименти да ви струва усилия днес. В основата на вашият късмет през този ден е заложен късметът, които ще „свърши работата си” докрай, предоставяйки ви доста добри възможности за делови успехи и удовлетворителни парични печалби. Денят е надежден и за освобождаване от зависимости, както и за решаване на проблеми.
БЛИЗНАЦИ
Повишете вниманието
Най-после ви се отдава възможност да свършите нещо, което отдавна отлагате. Вашите проблеми през този ден се отнасят към невъзможността да реализирате планираните си цели, независимо от факта,че някои Близнаци са го сторили перфектно. Сега най-важното е да обърнете повече внимание върху защитата си, и да се пазите от неочаквани удари, и от нервността си.
РАК
Владейте нервността
Не се плашете от трудностите, които е възможно да ви съпътстват днес. Този ден ще е труден за Раците, но ако преодолеете заобикалящия ви негативизъм и действате последователно, имате шанса да постигнете успех. Избягвайте ситуациите, които създават условия за кавги, и владейте нервното си напрежение. Деловите преговори ще преминат успешно.
ЛЪВ
Напрегнати взаимоотношения
Колебаете се между няколко възможности, от които можете да избирате. Денят, макар и напрегнат, ще е успешен за Лъвовете. В службата, респективно в сферите от бизнеса, не бива да влизате в конфликти, за да не попаднете под ударите на вашите противници. Пазете се от коварството на онези от заобикалящите ви, които постоянно разпространяват клевети и лъжи за вас.
ДЕВА
Кавги пречат за успеха ви
С подходящите хора денят ви ще е приятен и емоционално наситен. Дневната ситуация за Девите никак не се различава от обстоятелствата характерни за предния знак. Шансът ви за успех съвсем не е слаб, но във взаимоотношенията с околните настъпва острота, която в много случаи ще има по-сериозен ефект, и не се ли ограничи своевременно,  ще прерасне в кавги. 
ВЕЗНИ
Силно напрегнати
Очаква ви добра новина. Изживейте мига пълноценно и не се натоварвайте с мисли за грижите и несгодите ви. И за Везните проблемите през този ден са свързани с противоречия характерни предимно в службата и бизнеса. В сферите на бизнеса ще са много остри, и без съмнение ще предизвикат за дълго време доста неприятности на мнозина. Трудно ще се достигне до разбирателство, поради нерви. 
СКОРПИОН
Делово раздвижване
Вътрешното ви усещане за нещата ще ви насочи в перспективна посока на действие. Понеделник е благоприятен от гледна точка на предстоящи промени, засягащи предимно деловите позиции на Скорпионите. Чрез въпросните изменения позициите на мнозина ще се утвърдят, а на други от зодията предстои съвсем неочаквано да се освободят от пречещи делови фактори.
СТРЕЛЕЦ
Избягвайте конфликтите
Днес избягвайте споровете, има вероятност да влезнете в дълбоки противоречия и това да помрачи отношенията ви. Денят е благоприятен за осъществяване на делови ангажименти и за финансова реализация, но ще е много напрегнат. хубаво е да се владеете по-ефективно. Дадете ли предимство на нервността си, ще последват остри конфликти, а последните в някои случаи може да завършат непредсказуемо.     
КОЗИРОГ
Добри постижения, но се владейте
Умората и стреса ще ви накарат да се ориентирате към активна почивка. При представителите на Козирог напрежението през този ден ще е значително по-малко и ще действат успешно за реализацията на целите си в службата и бизнеса. С най-значителни постижения изпъкват онези от зодията, които ще водят преговори. Владейте нервите, за да нямате проблеми.
ВОДОЛЕЙ
Нови възможности за развитие
Някои от вас се сблъскват с проблем, който са пренебрегнали преди известно време и сега трябва да го решат. По своето развитие понеделник се оказва доста динамичен от гледна точка на новости. За едни от зодията те определено са свързани с контактите в обществените  среди, даващи шанс за образуване на нови партньорски взаимовръзки, а при други  обхващат личния план. 
РИБИ 
Добър късмет, но и много нерви
Днес разчитайте на себе си и не се впечатлявайте особено от забележките си на околните. Силният ви късмет се разгръща с видими темпове, и определено подчертава, че предстои етап на чудесни промени. През този ден не е изключено да се сблъскате с неправомерните действия на хора от заобикалящото пространство, целите на които са печалби постигнати за наша сметка.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft