Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ Добър късмет, но и много нерви, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие

вход през zajenata.bg
За Жената
Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ Добър късмет, но и много нерви, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие
20386
Хороскоп за утре 23 септември-РИБИ  Добър късмет, но и много нерви, ВОДОЛЕЙ Нови възможности за развитие

ОВЕН

Напрегнат ден
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Поради изразителна борба за материално надмощие в професионалните среди и бизнеса, която ще се води от мнозина почти без правила, сряда ще бъде доста напрегната за Овните.

Необходимо е да повишите наблюдателността си, и да сте много предпазливи, защото възникват много подлости.

ТЕЛЕЦ
 Добър, действен късмет
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. В основата на вашият късмет през този ден е заложен късметът, които ще „свърши работата си” докрай, предоставяйки ви доста добри възможности за делови успехи и удовлетворителни парични печалби. Денят е надежден и за освобождаване от зависимости, както и за решаване на проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Повишете вниманието
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Вашите проблеми през този ден се отнасят към невъзможността да реализирате планираните си цели, независимо от факта,че някои Близнаци са го сторили перфектно. Сега най-важното е да обърнете повече внимание върху защитата си, и да се пазите от неочаквани удари, и от нервността си.

РАК
Владейте нервността
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Този ден ще е труден за Раците, но ако преодолеете заобикалящия ви негативизъм и действате последователно, имате шанса да постигнете успех. Избягвайте ситуациите, които създават условия за кавги, и владейте нервното си напрежение. Деловите преговори ще преминат успешно.

ЛЪВ
Напрегнати взаимоотношения
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Денят, макар и напрегнат, ще е успешен за Лъвовете. В службата, респективно в сферите от бизнеса, не бива да влизате в конфликти, за да не попаднете под ударите на вашите противници. Пазете се от коварството на онези от заобикалящите ви, които постоянно разпространяват клевети и лъжи за вас.

ДЕВА
Кавги пречат за успеха ви
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Дневната ситуация за Девите никак не се различава от обстоятелствата характерни за предния знак. Шансът ви за успех съвсем не е слаб, но във взаимоотношенията с околните настъпва острота, която в много случаи ще има по-сериозен ефект, и не се ли ограничи своевременно,  ще прерасне в кавги.
 
ВЕЗНИ
Силно напрегнати
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. И за Везните проблемите през този ден са свързани с противоречия характерни предимно в службата и бизнеса. В сферите на бизнеса ще са много остри, и без съмнение ще предизвикат за дълго време доста неприятности на мнозина. Трудно ще се достигне до разбирателство, поради нерви. 

СКОРПИОН
Делово раздвижване
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Сряда е благоприятна от гледна точка на предстоящи промени, засягащи предимно деловите позиции на Скорпионите. Чрез въпросните изменения позициите на мнозина ще се утвърдят, а на други от зодията предстои съвсем неочаквано да се освободят от пречещи делови фактори.

СТРЕЛЕЦ
Избягвайте конфликтите
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Денят е благоприятен за осъществяване на делови ангажименти и за финансова реализация, но ще е много напрегнат. хубаво е да се владеете по-ефективно. Дадете ли предимство на нервността си, ще последват остри конфликти, а последните в някои случаи може да завършат непредсказуемо.

КОЗИРОГ
Добри постижения, но се владейте
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. При представителите на Козирог напрежението през този ден ще е значително по-малко и ще действат успешно за реализацията на целите си в службата и бизнеса. С най-значителни постижения изпъкват онези от зодията, които ще водят преговори. Владейте нервите, за да нямате проблеми.

ВОДОЛЕЙ
Нови възможности за развитие
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. По своето развитие сряда се оказва доста динамична от гледна точка на новости. За едни от зодията те определено са свързани с контактите в обществените  среди, даващи шанс за образуване на нови партньорски взаимовръзки, а при други  обхващат личния план. Избягвайте споровете!

РИБИ 
Добър късмет, но и много нерви
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Силният ви късмет се разгръща с видими темпове, и определено подчертава, че предстои етап на чудесни промени. През този ден не е изключено да се сблъскате с неправомерните действия на хора от заобикалящото пространство, целите на които са печалби постигнати за наша сметка.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft