Хороскоп за утре 24 ноември-ВОДОЛЕЙ Изразителна активност, СКОРПИОН Ползотворен ден

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 ноември-ВОДОЛЕЙ Изразителна активност, СКОРПИОН Ползотворен ден
19104
Хороскоп за утре 24 ноември-ВОДОЛЕЙ Изразителна активност, СКОРПИОН Ползотворен ден

ОВЕН 
Проблеми, но и късмет
            Рискувате да се отегчите, ако обръщате прекалено внимание на съпътстващите ви дребни проблеми. Борбата за надмощие в деловите среди и бизнеса навлиза в остра фаза и ще е зловеща през този ден за Овните.

По всяка вероятност ще надделеете, или при повечето от зодията ще е така, защото разполагате със силен късмет, но това едва ли може да се отнесе към всички родени в знака.

ТЕЛЕЦ
Променлив шанс
         Денят е много плодотворен в делови план. Спокойно можете да разгърнете настоящите си бизнес планове. Вторник се оказва доста неприятен за представителите на Телец. Очертават се силни ядове поради сблъсък на интереси.В случаят е невъзможно да се направи точна  прогноза за положителното или отрицателното развитие на ситуацията, защото шансът постоянно променя посоката си.

БЛИЗНАЦИ
Успех
             Печелите симпатиите на човек, чието мнение особено цените. Съвсем скоро ще постигнете желаната близост във взаимоотношенията с него. Близнаците разполагат с много хубави условия за успешни действия в сферите свързани с деловите им интереси. Вторник е доста благоприятен и ви носи значителна доза късмет. Очертават се и новости от делово естество, към които ще проявите интерес и готовност за действия.       

РАК
Пред нови възможности
        Амбициите ви са големи, но не бива да надценявате силите си. Степенувайте задачите си по важност, за да не пропуснете нещо важно. Важното днес за Раците е да не влизат в противоречия. Поводи за словесни сблъсъци ще имат мнозина, поради клюкарското поведение на някои от околните. Както и да се развият събитията е хубаво да запазите спокойствие. Предстоят ви промени, които разкриват условия за стабилизация.

ЛЪВ
Съобразете се с обстоятелствата
            Организирайте се по-добре, ако искате да се справите с всичките си задачи. За сполуката си Лъвовете следва да са последователни, да избягват прибързаните действия, и да не влизат в противоречия. Съобразите ли се с тези изисквания, няма да се разминете със сполуката. Конфронтирате ли се с околните, е трудно да се очаква благоприятен развой на ситуацията.

ДЕВА
Овладейте емоциите
            Контактите ви днес ще са особено ползотворни. Успявате да постигете значителни успехи без усилията, които предваритлно сте си мислели че ще ви коства това. Засилената емоционалност, предизвикваща гняв и раздори е единственият негативен момент при Девите днес. Освободете се от това въздействие, за да не нарушите стабилността си и сами да провалите деня си. Чрез подкрепата на вашите приятели ще реализирате целите и стремежите си.

ВЕЗНИ
Денят е напрегнат, но успешен
           Днес ви очакват промени в личен или в професионален план. Имате нужда от разнообразие и това ще ви се отрази чудесно. Поради повишения градус в заобикалящата среда, Везните са склонни да действат рязко, и естествено да допуснат грешки във взаимоотношенията с околните. По всяка вероятност, мнозина от зодията няма да променят този стил и ще има остри сблъсъци, но денят носи делова сполука.

СКОРПИОН
Ползотворен ден
         Днес повдигате въпрос, който отдавна интересува колегите ви. Подходете с търпение и бъдете сигурни, че дори да срещнете трудности, те няма да са решаващи за крайния резултат. Сполуката на Скорпионите през този ден е подчертана. Тя ще ви съпътства през работния ден, но в случая не точно за това става въпрос. По-скоро говорим за реализацията на ваша цел, която има отношение към бита или социалните цели. В това направление реализацията ви ще бъде ярка.

СТРЕЛЕЦ
Не прибързвайте
            Предложенията ви не винаги ще се приемат еднозначно и е възможно да ви се наложи по-сериозна работа, в подкрепа на идеите ви. Положителното настроение е стабилната основа за вашия успех във вторник. Чрез него ще наклоните везните към успеха. Прибързването води до грешки, които ще активизират нервността ви и ще създадат куп неудобства. Някои от зодията определено ще активизират усилията си в любовта.

КОЗИРОГ
Добър ден за бизнес
          Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Много добър ден за съвместна работа в бизнеса. Очертават се хубави придобивки и блестящи взаимоотношения. Има обаче вероятност у някои от зодията да надделее егоизмът, и да действат без да се съобразяват с партньорите си Не се поддавайте на съблазни. Ще си навлечете неприятности.

ВОДОЛЕЙ
Изразителна активност
            С премерен тон ще наложите позициите и околните ще ви възприемат по-добре. Ярката активност на Водолеите е подчертана чрез изумителната им работоспособност през този ден, а последната означава предимствени позиции. Засилете вниманието си към странични фактори, които може да се окажат пречещи за реализацията ви. При някои остър любовен проблем.

РИБИ 
Действайте правомерно
            Не се затваряйте за новостите, бъдете отворени за тях и ги следвайте. Денят е сполучлив и предоставя хубави възможности за реализация, но носи и предупреждение към представителите на знака, което настойчиво уведомява решителните да действат хитро и коварно, че ще загубят. Ще е по-добре да изтървете нещо, отколкото да попаднете под нечии тежки удари
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft