Хороскоп за утре 24 септември-ВЕЗНИ Ярка сполука, ДЕВА Успешно реализирани цели

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре 24 септември-ВЕЗНИ Ярка сполука, ДЕВА Успешно реализирани цели
19374
Хороскоп за утре 24 септември-ВЕЗНИ Ярка сполука, ДЕВА Успешно реализирани цели

ОВЕН
Добра реализация
Енергиите са така сложени, че могат да създадат проблеми в отношенията ви с колеги, партньори и семейството. Денят е успешен за деловата реализация на Овните.

Плодотворни ще са и пътуванията, срещите и разговорите с професионални цели, сделките и преговорите. Някои от зодията са се насочили към осъществяването на по-значим проект. Принципно ще се получи, но днес ще бъдете спрени. Денят бележи началото на период, определящ края на даден етап от деловата ви дейност, и началото на нов. 

ТЕЛЕЦ
Повишена емоционалност
Имате възможност за избор на подход при решаването на професионалните си задачи през този ден. За разлика от вчера, този ден ще е по-слаб за Телците. Енергичността ви е на високо ниво, но емоционалността често надделява над логиката, и предизвиква раздвояване, а последното блокира активността по делата ви. През този ден трудно осъществими ще са и предпочитаните от вас контакти. Денят е хубав за провеждане на делови контакти и за преговори. 

БЛИЗНАЦИ
Усложнени обстоятелства
Днес респектирате околните с невероятната си концентрация и усърдие на работното място. Успехът на Близнаците ще е частичен или непълен през този ден. По някои от интересуващите ви въпроси резултатите ще са чудесни, за сметка на постигнатото в други направления, където се очертава тотален блокаж. Обикновено става въпрос за външна навеса, продиктувана от желание за вредителство. Вие също следва да сте много внимателни и да не влизате в конфликти с партньори. 

РАК
Засилена нервност
Днес ще научите много нови неща свързани както с работата, така и с личния ви живот. Нервен ден, през който Раците чудесно ще са планирали изпълнението на задачите си, но обстоятелствата няма да позволят да се разгърнете ефективно. Негодуванието на мнозина ще е ярко, но реакции от този тип не носят ползи. Интуицията ви е силна и ще ви подскаже посоката за изява. Вероятността да останете измамени е огромна. Самите вие не бива да си служите с нечестни и хитри действия, защото ще се провалите. 

ЛЪВ
Продължително напрежение
Действайте внимателно днес, скъпи Лъвове, тъй като е възможно нещо дребно да обърка работата ви. И при вас напрежението в четвъртък не е малко, което явно продължава с нестихваща интензивност от вчера насам. За препоръчване е да сте по-умерени, независимо от делата, към които ще се насочите. Професионална сполука ще имате, но действайте внимателно. В тази сфера предстоят промени. Високопоставена личност ще работи срещу вас и ще се опита да ви нанесе удар. 

ДЕВА
Успешно реализирани цели
В търсене на по-добри варианти, ще помислите за промяна и на работното място. Доста успешен и печеливш ден, през който двойственото поведение няма да е чуждо на Девите. Сега е много важно да изострите сетивата си, и да не пропускате нищо от това, които се случва в деловия или обществен сектор, свързан с вашите интереси, защото много скоро предстоят промени. Ако сте достатъчно търпеливи, ще осъществите замисленото. 

ВЕЗНИ
Ярка сполука
Ще изясните отношенията си с човек от обкръжението ви и на душата ви ще олекне. Четвъртък ще зарадва Везните със значителен успех. Ситуацията около вас се раздвижва положително. За мнозина от зодията това начало се отбелязва от настоящия септемврийски ден, като в повечето случаи става въпрос за плодотворни преговори, които ще финализират с постигането на спогодба. Денят е много добър за реализация на лични цели. В службата - успехи. 

СКОРПИОН
Нерви
Този ден ще ви накара доста да се позамислите относно бъдещата си работа. Доста нервен ден, които от гледна точка на напрежение може да се определи като своеобразен връх за седмичния период. Ситуацията не бива да ви притеснява, независимо, че може са пропуснете важна среща, или да получите неочаквано неприятен отговор. Очакват ви чудесни промени. В делово отношение денят ще премине добре. Дори някои от знака ще останат особено доволни от развитието на събитията, които явно предвещават шанс за финансова стабилизация.

СТРЕЛЕЦ
В период на възход
Денят ви предразполага към повече екстравагантност и емоционалност. Подемът при Стрелците е безспорен, което най-ясно се забелязва от личната ви стабилност. Има едно малко раздвояване в делови план, но не е фатално, както и фактът, че днес ще е по-трудно за реализация на целите поради външни пречки.Това са епизодични ситуации, които не блокират напредъка. Последните ще ви изиграят лоша шега чрез подлите действия на вашите опоненти или противници. 

КОЗИРОГ
Добра реализация
Ще покажете на практика професионалното си отношение към служебен, обществен или друг важен проблем, с което ще си спечелите привърженици. Благодатен ден, определящ чудесни постижения, парични придобивки и делова стабилност в службата и бизнеса. Има обаче един недостатък, който час по-скоро трябва да отстраните. Става дума за занижените ви усилия относно контакти в обществото или с партньори. Активизирайте ги! Наложително е! 

ВОДОЛЕЙ
Успехи
Водени от интересите си, ще продължите да търсите най-доброто за себе си. За Водолеите се знае, че са изключително активни когато преследват целите си, и това отличително качество съвсем няма да ви липсва през този ден. Ще се изрази по отношение на контактите. В служебен план ще сте по-неорганизирани поради високата нервност и постоянната дразнимост от нещо. В службата действайте по-внимателно. Тук се очертават препятствия, които някой съвсем умишлено ще издигне на пътя ви. 

РИБИ 
Действайте настойчиво
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Представителите на Риби ще са порядъчно интензивни днес, но това едва ли ще е достатъчно за успешната реализация на по-важните ви цели ако не сте и достатъчно настойчиви. Последното определение засяга деловия сектор и плановете за бъдещето. Късметът ви силен и ще бъдете надеждно подкрепени. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft