Хороскоп за утре, 25 август: БЛИЗНАЦИ - високо напрежение, ДЕВА - материален успех, СКОРПИОН - сполука и напредък

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 25 август: БЛИЗНАЦИ - високо напрежение, ДЕВА - материален успех, СКОРПИОН - сполука и напредък
25668
Хороскоп за утре, 25 август: БЛИЗНАЦИ - високо напрежение, ДЕВА - материален успех, СКОРПИОН - сполука и напредък

Натоварена неделя, изпълнена със заплетени ситуации от лично естество. Именно такъв ден се очертава като цяло днес.

Всичко това обаче, ще премине сравнително плавно и всичко ще поеме в нова по-положителна посока! 

ОВЕН

Овладейте ситуацията

Настъпателни и импулсивни сте, а това най-вероятно ще ви донесе успех. Последният ден от седмица се оказва неприятен за родените в зодията, защото носи противоречия с ваши противници, които най-често засягат финанси. Ще последват скандали, избухването на които не бихте могли да предотвратите, но разрастването им е задължително да ограничите.

ТЕЛЕЦ 

Проблемен ден

Много вероятно е да останете изненадани от събитията, които се случват около вас. Остри кавги с околните, силен успех в личен и делови план за някои, докато други  Телци ясно схващат нестабилността на позициите си, и въпреки това не предприемат необходимите оздравителни мерки, което е много лошо защото ги изправя пред неразрешими и съсипващи проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Високо напрежение

По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Сполучлив, но същевременно и много напрегнат ден, изпълнен с много остри противоречия, които може да ви навредят. Ефектът им ще е краткотраен, но резонансът ще е мощен и разрушителен. В момента дребни но важни дела са неосъществими, защото липсата на стабилност е видима.

РАК

Бъдете решителни

Чувствате се чудесно днес и ще ви се иска да се занимавате с нещо полезно и разтоварващо едновременно. Добрите условия за успешна реализация на вашите цели са реален факт, а постигнатото ще зависи единствено от настойчивостта, с която ще действате. Неделя е особено благоприятна за сполучлива изява в бизнеса. Ангажирате ли се решително, следват удовлетворителни резултати.

ЛЪВ

Затруднения

Не се тревожете за бъдещето си. Очакват ви предимно радостни събития. Мъчителен ден, ясно подчертаващ силното напрежение, на което ще бъде подложена преобладаващата част от Лъвовете. За неделя следва да се говори като за ден с двойно значение. Предоставя шанс за постижения, но в условията на ярко противоборство, конфликти и тежки удари.

ДЕВА

Материален успех

Излъчвате увереност и информираност, но ви е необходим и такт, за да имате успех в преговорите. За Девите е характерен материалният успех днес, но и вашата неделя няма да е спокойна в службата. За някои настроението по начало е понижено и се дължи на домашни проблеми, а при други последните са здравословни. В бизнеса се разкриват прилични възможности за преговори.

ВЕЗНИ

Внимавайте

Търпението ви е изчерпано и сте решени да сложите край на всички недоразумения около себе си. Противоречията и кавгите ще моделират силно напрежение у Везните през този ден. Препоръчително е да се владеете! В противен случай може да последват ситуации, които силно биха навредили на имиджа ви и биха могли да дестабилизират позициите ви, като и да предизвикат нови пречки.

СКОРПИОН

Сполука и напредък

Добре ще е днес да обърнете специално внимание на по-младите членове на семейството. Много добър ден, характерен със значителна сполука за водещите преговори, за реализацията в службата и бизнеса и относно печалбите. Късметът ви за осъществяване на цели чрез партньори и в обществените среди е доста силен. Очертава се и поемане на нови делови ангажименти.           

СТРЕЛЕЦ

Пречки от врагове

Днес не сте в стихията си, затова се откажете от грандиозни планове за изпълнение. Енергични и борбени за реализацията си, Стрелците ще засвидетелстват изразителна активност за осъществяването на намеренията си. През този ден ще имате успех за личните си цели. В делово отношение ситуацията е мъчителна поради пречки, издигнати на пътя ви от явни врагове.

КОЗИРОГ

Кавги и неприятности

Шансът днес е на ваша страна, дерзайте. Ще получите изгодна оферта, затова мобилизирайте силите си, моментът не е за изпускане. Явно лош ден, през който и Козирозите ще се сблъскат с доста неприятности. Последните имат отношение предимно към личния план, но при мнозина ще засегнат и деловия сектор, където ще избухнат остри кавги. Големият успех при някои е професионален. 

ВОДОЛЕЙ 

Напрежение и проблеми

Проблемите никога не свършват, но днес няма да ви се наложи да вземате важни решения. Много напрегнат ден, свързан с пречки и проблеми от високостоящи личности. Противоречията засягат материални въпроси. Очертават се и остри какви, които е добре да туширате, защото ситуацията сега е доста нестабилна и може да навреди в реализацията на делови проекти за бъдещето. 

РИБИ 

Много неприятен ден

Въпреки желанието да си почивате днес, важни дела ще ви изведат от дома. Неделя се оказва твърде напрегната и за Рибите. Някои ще успеят да прокарат целите си с много мъки, но за преобладаващата част от родените в знака, ситуацията ще е доста тежка. Принципно шансът ви за реализация в ново направление е налице, но странични фактори силно ще пречат.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft