Хороскоп за утре, 26 януари: ТЕЛЕЦ Търпението води до успех, РИБИ Успешни действия!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 26 януари: ТЕЛЕЦ Търпението води до успех, РИБИ Успешни действия!
7814
Хороскоп за утре, 26 януари: ТЕЛЕЦ Търпението води до успех, РИБИ Успешни действия!


ОВЕН
Лични постижения
Отнасяйте се по-сериозно към здравето си днес. Предразположени сте към простудни заболявания и е наложително да вземете мерки, за да ги избегнете.

Денят предразполага към по-голяма активност, но е препоръчително да включите в програмата си и занимания, които ви помагат да се освободите от стреса. За реализацията на някои от личните ви цели не може да има проблеми, защото разполагате с известен шанс, но по отношение на парични печалби и материални постижения ще е трудно, тъй като тук възможностите са по-скоро теоретични отколкото практични. 

ТЕЛЕЦ
Търпението води до успех
Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Препоръчително е през днешния съзидателен ден да използвате времето си за начало на нови проекти и важни задачи, които ще дадат тласък на професионалните ви и бизнес начинания. Изразителният стремеж на Телците за реализация на финансови цели или на други интереси от делово естество подклаждат агресивно настроение, което освен да роди кавги, едва ли ще създаде условия за друго.

БЛИЗНАЦИ
Владейте се
Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. Огромната пробуждаща и съзидателна сила на днешния ден го прави подходящ за създаване на стройна програма за изпълнението на важни и значими проекти.  Вътрешният баланс, и най-вече търпението, ще предоставят предимство на Близнаците не само за реализация на целите, но и за една по-спокойна неделя. Постигането им днес ще е трудно задача  за мнозина.

РАК
Планирайте преди да действате
Вечерта имате среща, мисълта за която ще поддържа настроението ви добро през целия ден. Днес всичко, свързано с партньора, децата и семейството е от първостепенна важност за вас. Когато Раците програмират точно изпълнението на целите си, половината от успеха е осъществена. И ден имате прекрасната възможност да постъпите така, но е съмнително, че ще се възползвате от проверения метод. Добре е все пак да опитате. В противен случай  сполката е съмнителна.

ЛЪВ
Контролирайте се
Повечето от вас днес ще се занимават с въпроси, свързани с близки роднини. Свършената работа ви изпълва с увереност и зарежда с оптимизъм. Представителите на Лъв чудесно знаят, че ако владеят нервите си и не ги изпускат, успехът винаги ги е радвал. За постигането му през този ден е необходимо само това. Ще е хубаво също да сте организирани и тактични, защото не е без значение, че  реалните обстоятелства не са особено стабилни.

ДЕВА
Ден за отдих
С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Всичко ново, съзидателно и градивно, започнато сега, ще бъде благоприятствано и ще ви се отдава с повече лекота. В почивния ден е нормално всеки да се възстанови за новата делова седмица, но голяма част от Девите ще предпочетат да се ориентират към контакти в деловите среди. Идеята не е добра, защото подобни срещи едва ли ще са полезни зо целите ви, а при мнозина осъществяването е съмнително.

ВЕЗНИ
Избягвайте агресията
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Разумно и практично се възползвайте от обстоятелствата и работете по изпълнението на новите си проекти. При Везните  нервното напрежение ще е високо в неделя, а в желанието си да го овладеете е редно да действате по-внимателно, защото ще се наложи да респектирате несъгласните с вас. Необходимо е да сте на ниво и без демонстрация на агресия, защото ще положите основите на вражда.

СКОРПИОН
Конфликтни ситуации
Загрижени за финансите си, ще търсите нови начини за справяне с кризата. Вървят процеси на трансформация, които повишават активността, творческата работа и благоприятстват новите начинания. И при Скорпионите ситуацията не е особено добра. Успешни ще са контактите в близкия кръг, както и осъществяването на финансова цел. Срещите в обществените среди са застрашени от остри конфликти. Такива със сигурност ще избухнат в случаите свързани с пари и материални цели.

СТРЕЛЕЦ
Спокоен ден
Въпреки усилията ви не всичко ще се развива според очакванията ви. Начало на важни проекти, творческа работа, пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия, физически натоварвания и укрепване на здравето. Не е изключено отделни представители от зодията да излязат от равновесие през този ден,но като цяло представителите на Стрелец ще са по-въздържани, въпреки че настроението ви не е съвсем добро. Бъдете по-внимателни във взаимоотношенията с близките в дома. Ситуацията не е стабилна.

КОЗИРОГ
Спокоен и пълен ден
Ще изчистите вътрешните си притеснения, ако говорите открито за тях с хората, които ви ги създават. Проявената ви активност сега ще ви носи дивиденти в бъдеще. Поддържайки позитивно отношение към работата и към трудностите, изпречили се на пътя ви.  Козирозите ще се сблъскат с ядове ако се насочат към контакти с хора от административните среди.В други отношения неделя е благоприятна,а домашното обкръжение ще ви изпълни с радост. Навлизате в стабилен етап относно външните ангажименти и за качествено делово партньорство.

ВОДОЛЕЙ
Повишена активност
Динамичен ден за вас, скъпи Водолеи. Сами ще се ангажирате с много неща едновременно. С позитивни мисли и съзнателно освобождаване от ненужни страхове ще обновите силите си и вземете смели решения. Денят е благоприятен за по-изразителна активност по деловите задачи. Има известна нестабилност при мнозина, но отстраняването на този минус не е трудно, още повече, че повечето от знака не пестят усилията си за реални достижения. Ще е неприятно обаче ако невъздържани и агресивни.

РИБИ
Успешни действия
Домашни ангажименти ще отнемат по-голяма част от времето на някои от вас. През днешния ден останете спокойни и работете за осъществяване на градивните си цели, без да пренебрегвате себе си и семейството ви. Демонстрацията на ярка активност – особено в почивен ден не е характерна за преобладаващия процент от знака, но днес голяма част от Рибите ще бъдат именно такива. И при вас вероятността за конфликти не е малка, но мнозина са амбицирани за делова реализация и е се съобразяват. 
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft