Хороскоп за утре, 9 август: ОВЕН - силен шанс, ЛЪВ - добри постижения, ВЕЗНИ - нови възможности

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 9 август: ОВЕН - силен шанс, ЛЪВ - добри постижения, ВЕЗНИ - нови възможности
13740
Хороскоп за утре, 9 август: ОВЕН - силен шанс, ЛЪВ - добри постижения, ВЕЗНИ - нови възможности

Представителите на зодиака са пред очакван нов етап. Това се дължи на цялостната ви работа към този момент.

Денят е наситен с приятни емоции и положителни преживявания, ако им позволите да се развият около вас! Ето още в хороскопа за утре, 9 август:

ОВЕН

Силен шанс

Денят ви ще започне в добро настроение и без усилия ще привеждате в действие намеренията си. Вашите възможности за успешна реализация са подчертани от звездните фактори през този ден, и не се очертава разминаване. Единственото, което задължително трябва да избягвате са конфликтите,защото кавга с някого може да се превърне в причина за проблеми с високостоящи и началници.

ТЕЛЕЦ

Успех

Заниманията със спорт ще ви тонизират и заредят положително. В много направления неделя е успешна за Телците. Дължи се на факта, че късметът ви днес е много силен, и ще работи безотказно при осъществяване на целите ви. поддържайте взаимоотношенията си с влиятелните личности на добро ниво, защото не е изключено да възникнат проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Действайте внимателно

Освободете се от напрежението си, като потърсите развлечения сред природата. И вашата неделя се разгръща по подобие на представителите ат предния знак. Ще получите чудесно предложение, обещаващо много добро и престижно бъдеще. Едва ли обаче това което чувате отговаря на истината. Периодът, в който се намирате е променлив. Има добри, но и крайно лоши страни.

РАК

Успехи и напрежение в бизнеса

Приятелски срещи и развлечения ще ви помогнат да се разтоварите от тревожни мисли и стрес. Плодотворен ден с много добри възможности за реализация на професионални и финансови цели. Повече напрежение е валидно при бизнесмените, особено при провеждане та контакти в деловите среди, където борбата за материално предимство ще е много остра и често коварна. Бъдете предпазливи! 

ЛЪВ

Добри постижения

Ще ви се отдава с лекота общуването днес. Много добър ден за контакти с хора от близкия кръг, за реализация на лични цели, и за уреждане на въпроси от сферата на бизнеса. За някои Лъвове се очертава повече напрежение във връзка с дома. Ще имате повече работа. Неделя бележи началото на трансформации в службата. Избягвайте сблъсъците.

ДЕВА

Лична сполука

Отдадени на служебната си работа, повечето от вас ще продължат и днес да се занимавате с текущите си задачи. Вашите благоприятни възможности обхващат голям периметър от изява ви, но специално днес не е препоръчително да се заемате със делова дейност. Късметът ви е силен, но за професионални ангажименти, и преговори – не! Контактите в приятелските среди ще са твърде плодоносни.

ВЕЗНИ

Пред нови възможности

Прекалено критично настроени сте към околните и това може да доведе до нежелателни последици. Неделя е отговорна за началото на нов етап при Везните. В този смисъл денят може да се окаже в известен смисъл не особено плодотворен, но пък и не е лош за реализиране на цели. Контактите в обществените среди ще са твърде плодотворни. Чрез тях  ще се освободите от пречещи фактори.

СКОРПИОН

Сполуката е възможна

Нека работата ви остане на заден план днес. Съсредоточете усилията в личните си дела. Има известни затруднения, които мнозина от Скорпионите ще се опитат да преодолеят. Обикновено са от външно естество, но вероятността за успех е минимална. По-важно е да обърнете сериозно внимание на необходимостта от повишена активност, за да преодолеете застоя.

СТРЕЛЕЦ

Хубави показатели за успех

Ще се чувствате празнично и добре. Може би за това ви слънчево настроение ще допринесе една дългоочаквана вест. За реализация на лични цели и за осъществяването на планирани делови ангажименти, неделя е успешна за Стрелците. Дори работата в делово направление ще е на високо ниво и с блестящи показатели в рамките на проектираното. Проблеми може да възникнат в деловите контакти.

КОЗИРОГ

Плодотворни контакти

Посветете този ден на вашите близки, които отдавна имат нужда от вас. Този ден е доста важен за представителите на Козирог, защото бележи началото на нов етап от развитието ви, а предварителните показатели ясно подчертават, че става въпрос за плодотворен период. Особено плодотворни през този ден ще са контактите. Ще се освободите от външна намеса.

ВОДОЛЕЙ

Високо напрежения

Имате много нови планове за следващите дни, но ще е най-добре ако днес отделите повече време за почивка. Нервен ден, които за едни от Водолеите предизвиква значителни трудности при реализиране на личните цели, за други ще е неудобен при осъществяване на деловите задачи. Трета част от зодията са притеснени от здравословна немощ. Добре е да се погрижите по-ефективно за стабилизацията си.

РИБИ

Нервност

Усещате прилив на енергия, а и денят ще е приятен за вас, защото е свързан с доста изненади. Вероятността да се сблъскате с неразрешими проблеми не е значителна, но ще възникнат дребни пречки, които несъмнено ще засилят нервността. Въпреки това,успехът няма да ви се изплъзне както при реализация на делови ангажименти така и в осъществяването на личните ви планове.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft