Хороскоп за утре, 9 март-РИБИ Шанс за печалби, СТРЕЛЕЦ Делова и лична сполука

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
Хороскоп за утре, 9 март-РИБИ Шанс за печалби, СТРЕЛЕЦ Делова и лична сполука
12085
Хороскоп за утре, 9 март-РИБИ  Шанс за печалби, СТРЕЛЕЦ  Делова и лична сполука

Събота ще бъде активен и запомнящ се ден. Ще имате отлична възможност да подобрите финансовото си състояние, което от своя страна ще ви доведе до нови хоризонти.

Бъдете активни и се борете за успешното постигане на желаната от вас реализация. Вярвате в собствените ви умения ще ви помага в действията.

ОВЕН 
Внимавайте за деловите взаимоотношения
            Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Събота се определя като конфликтен ден, тъй като създава предпоставки за кавги с делови партньори и с колеги от професионалните среди. Не допускайте такова развитие на взаимоотношенията, защото бързо и неусетно ще настъпи етап, през който те ще достигнат до пълен разпад.

ТЕЛЕЦ
Силни нерви
            Нека в действията ви прозира преди всичко разум и не търсете причини за конфликти. Телците ще отреагират остро на провокациите на опонентите си, а у мнозина нервното напрежение ще достигне високо ниво на интензивност и ще последват остри кавги. Много слаба е вероятността да се овладеете, защото пречките за реализацията на някаква цел ще са допълнителен дразнител.

БЛИЗНАЦИ
Лични проблеми
             Личните ви дела днес е възможно да останат на заден план. От гледна точка на повишена нервност, ситуацията и при вас не е по-различна от валидната за представителите на предните два знака. Разликата е в това, че вие ще реализирате целите си в по-голям обем. Извън ангажиментите от делово естество се очертават ядове по лични въпроси.

РАК 
Избягвайте кавгите
            Случващото се ще събуди у вас желание за изява, правейки ви по-активни в действията. Представителите на Рак трябва да са особено внимателни през този ден. Съота ще е силно провокативна и ако по-невъздържаните не се владеят качествено, ще се окажат тежко притиснати от обстоятелствата. Денят е ползотворен за явяващите се на изпит и за лични или делови срещи.

ЛЪВ 
Напрежение, но и сполука
            Натовареността ви днес може да възпрепятства планираните развлекателни пътувания или занимания, но ще го преживеете. Макар че и представителите на Лъв няма да се разминат в деловите взаимоотношения с напрежение и със силни ядове, ситуацията при вас е по-благоприятна. Задължително е да укрепите позициите си и заемете ли се ще го постигнете лесно.

ДЕВА
Чудесни възможности
          Някои от вас съвсем основателно ще отделят повече време за подготовка на предстоящо събитие. Стратегическите качества на Девите винаги са представлявали солидната опора за напредъка им, а в събота почти всички от зодията ще ги демонстрират във висока степен. Днес и през следващите няколко дни предстои началото на промени, които ще ви позволят да се освободите от пречки.

ВЕЗНИ 
Мощен напредък
           Ако срещате затруднения в общуването, не съдете само себе си. Везните продължават да разгръщат възможностите си и да се движат мощно напред. Получавате тежки удари от противниците си, но бързо успявате да се възстановите. Такъв момент е настъпил и сега. Мнозина са изправени пред остри проблеми, които ще отстраните ефикасно и бързо.

СКОРПИОН
Успешни действия
            Някои от вас днес ще са доста заети с непредвидени ангажименти, затова могат да отпаднат част от плановете ви, свързани с близки хора. Доскоро количеството загуби при Скорпионите застрашително нарастваше, но този темп намаля и сега негативното развитие е спряло. Предстои ви по-спокоен етап, който ще позволи „раздвижване”. Навлизате в етап на въздигане. 

СТРЕЛЕЦ 
Делова и лична сполука
            В много направления ще се чувствате избраници на съдбата. Силен и успешен ден за Стрелците, който блести със задоволителни финансови постъпления. Проблеми ще имате с осъществяването на срещите от професионално естество, които възнамерявате да проведете в деловите среди. Любовното настроение звучи силно у мнозина от знака.

КОЗИРОГ
Владейте се!
            Смяна на работното място и постигане на договорености, които ще ви удовлетворят. Успешен, но по-напрегнат ден, през който мнозина от Козирозите ще достигнат до силно нервно напрежение, което не изключва острите кавги. В крайна сметка ще намерите приемливо решение за отстраняване на възникналите проблеми. Повишете усилията си за себевладеене.

ВОДОЛЕЙ 
Неприятен ден
            Водени от вътрешното си усещане за нещата ще търсите нестандартен подход за решаване на проблема си и ще намерите подходящия. Събота ще бъде неприятна за Водолеите. За повечето от представителите на знака  професионалният ден ще е изпълнен с остри кавги. Внимавайте, защото не е изключен да ви изненада удар от високо място. Може и да не ви засегне, защото късметът ви е силен. 

РИБИ 
Шанс за печалби
         Силното ви присъствие в живота на много хора ви превръща в лидери, съзнавате или не това. Все още представителите на Риби се сблъскват със значителни затруднения при осъществяването на целите си, но промените приближават с изразителна бързина и е сигурно, че до края на март ситуацията коренно ще се промени. Насочете се към деловата си дейност. Ще спечелите!  
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft