Царска тава с три вида месо

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Царска тава с три вида месо
Царска тава с три вида месо
admin
Добавена от: admin
8745
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

1. От каймата се правят малки кюфтенца, а пилешкото и свинското месо се нарязват на малки кубчета. По същия начин се нарязват гъбите и лука. С това подготовката на продуктите е готова. 
2. В тиган на огъня първоначално се запържват кюфтенцата и се дръпват настрана. В същия тиган се запържва свинското, а след това и пилешкото месо. Накрая в тигана се запържва лукът и към него се добавят гъбите. 
3. Трите вида месо заедно с лука се поставят в тава за печене, добавят се виното, подправките и вода, колкото да покрие месото. 
4. Пече се на 230 градуса, докато се редуцира течността.

Забележка:
Месото само за малко се запържва в тигана и по-късно се допича до готовност. 
Може да се използват и други подправки по ваш вкус.

Добър апетит!

Дай твоята оценка:
3 от 2 гласа
Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft