Чипс от червено цвекло
    
    
    
                
            
                31 Юли 2013
            
            
            11282
            Източник: zajenata.bg
        Ключови думи:
                    Тип ястие:
                    Вид меню:
                Приготвяне:
                        
                        30 мин
                    
                    
                        Готвене:
                        
                        60 мин
                    
                                                                                    
                        Общо: 90 мин
                    
                    
                            Хранителна стойност:
                             500 kcal
                        
                    Необходими продукти
                    
	1 чаша вода
	1 чаша захар
	8 средно големи главички червено цвекло, обелени
Загрейте захарта и водата в тиган за сос на умерен огън, колкото да се разтопи захарта, след това изключете котлона. Докато водата се нагрява, нарежете цвеклото на много тънки кръгчета с помощта на V-образно ренде или белачка за зеленчуци. Сложете резените цвекло в захарния сироп и ги оставете вътре за 15 минути. Отцедете ги 5 минути, след това ги подредете на един пласт в покрита със силиконова подложка тавичка. Печете на 80-90 градуса за 1 час, след това оставете да изстинат. Съхранявайте в покрит съд, за да се запазят пресни.
Рецепти
                        Рецепти
                        салати
                        салати
                        супи
                        супи
                        предястия
                        предястия
                        сандвичи
                        сандвичи
                        гювечета
                        гювечета
                        още
                            пици
                                пици
                            Коментари
                                                
                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








