Чудо в семейството на Хасан и Ибрахим! Сестрите им също са близначки

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
Чудо в семейството на Хасан и Ибрахим! Сестрите им също са близначки
5713
Източник: ПИК
Чудо в семейството на Хасан и Ибрахим! Сестрите им също са близначки

Близнаците Хасан и Ибрахим са истинско чудо на природата, убедени са всички в родния им Шумен. Според съгражданите им виртуозните пианисти, които се прочуха в трио с Крисия Тодорова на детската „ Евровизия ”, са целунати от Господ не само заради таланта си, но и заради друго невероятно съвпадение.

В семейството им има две двойки близнаци – малките звезди Хасан и Ибрахим и каките им Мерлин и Нермин, научи „Ретро”. 

Момичетата са вече 17-годишни, но за разлика от малките си братя не обичат публичността и малцина знаят, че са сестри на пианистите от „Евровизия”. Чудото в семейството на Хасан и Ибрахим е наистина голямо, защото за разлика от повечето близнаци днес, те не са заченати ин витро.

„И каките, и момчетата са заченати и родени напълно естествено. Това е невероятно и много рядко съвпадение. Нищо чудно и че са надарени с такъв космически талант за музика. Просто тези деца са си вълшебство на природата”, коментират близки до фамилията в Шумен.

Всички в града описват семейството на фелдшера Дениз Игнатов като много сплотено и щастливо, а и четирите деца били възпитани и невероятно добросърдечни. Момичетата помагали на възрастни съседи и били първи чистници. Момчетата пък за разлика от повечето хлапета на своята възраст не вършели никакви бели и залягали здраво не сам над пианото, но и над уроците. 

Близнаците имат и друга тайна, известна на малцина. Дългите им коси им носят късмет и затова не ги режат. Преди 2 години музикалната педагожка на 10-годишните пианисти дала идеята двамата да си пуснат дълги коси. „Вие ще бъдете музиканти, а тази професия изисква да сте артистични”, казала Маринела Маринова. Баща им първоначално приел на нож идеята, защото искал да приличат на мъже, но после се съгласил. Сега дори смята, че косите им носят късмет в музикалната кариера, защото оттогава им вървяла много повече. 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft