 
                
            
	За тестото:
	120 г тъмен шоколад, най-добре 80% какао
	120 г масло
	150 г кафява захар
	2 бр. яйца
	60 г брашно
	За чийз глазурата:
	1 бр. яйце
	240 г сирене Филаделфия
	60 г захар
	1 ванилия
	Тавичка с размер 20х20 см. се застила с алуминиево фолио. Фурната се загрява на 180 С. Шоколадът и маслото се стапят в тенджера, като се бърка непрекъснато, за да не загори шоколадът - най-добре да направите това на водна баня. Към шоколадовата смес се добавя захарта, после яйцата, като се бърка с миксер. Прибавя се и брашното и всичко се разбива добре.
	Всички съставки за чийзкейка се разбиват на пухкава смес. 3/4 от сместа за брауни се излива в тавичката. Върху нея се излива сместа за чийзкейка. Останалата шоколадова смес се поръсва отгоре и с лъжица се оформя някакъв мотив - например мраморен. Пече се 30-35 минути.  


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








