¾ чаша масло или маргарин
	3/4 чаша шоколадов чипс
	1 2/3 чаши захар
	2 с.л. сварено кафе
	2 големи яйца
	2 ч.л. екстракт ванилия
	1 1/3 чаши брашно
	¾ чаша какао
	½ ч.л. бакпулвер
	1/2 ч.л. канела
	¼ ч.л. сол
	За топинга:
	¼ чаша захар
	¾ ч.л. канела
	½ ч.л. какао
	щипка смлян джинджифил
	щипка смлян карамфил
	¼ чаша едра или цветна захар за украса
Загрейте фурната на 175 градуса. Разтопете маслото и 1/2 чаша от шоколада в микровълновата (за около 1 минута). Разбъркайте до гладка смес. Объркайте маслената смес със захарта и кафето в голяма купа. Добавете яйцата и ванилията. Смесете брашното, какаото, бакпулвера, канелата и солта в купа и добавете към течната смес. Пресипете тестото в намазнена правоъгълна форма за печене. Поръсете с останалия шоколадов чипс и топинга (приготвен от смесването на продуктите за него). Печете за 18-25 минути, докато ръбчетата покафенеят и клечица, забодена в средата на браунито, излезе суха. Охладете напълно във формата и нарежете на парченца.

                                
                            
                                
                                
                                
                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                








