Ясновидката Николета Йорданова с нова, покъртителна версия за касапницата в Нови Искър

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
Ясновидката Николета Йорданова с нова, покъртителна версия за касапницата в Нови Искър
43380
Ясновидката Николета Йорданова с нова, покъртителна версия за касапницата в Нови Искър

Ако известната ясновидка Николета Йорданова се окаже права, разследването за шесторното убийство в Нови Искър, което шокира цяла България, ще претърпи сензационен обрат. Това става ясно от казаното от нея в интервю за седмичника „Шоу“. 

Както е известно, за клането в Нови Искър беше обвинен Росен Ангелов-Горския, който на свой ред бе открит мъртъв в района на тежкото криминално престъпление.

От полицията категорично заявиха, че мъжът се е самоубил и именно той е извършителят на клането. Николета Йорданова е категорична, че Росен Ангелов-Горския не е убиецът на семейството от Нови Искър.

„Той е също жертва като застреляните. Това се случи за отвличане на вниманието на хората. Когато има убийство или нещо такова, управляващите си правят каквото си искат. Убийството е направено от две групи – едната убива семейството в къщата, а другата група отвлича Росен, инсценирайки, че се крие.

Взимат му отпечатъци и нагласят така нещата, че той ги е застрелял.

Две седмици това беше тема на разговор и никой не обърна внимание, че вдигнаха горивото с 40 стотинки“, казва ясновидката.

В същото интервю Николета коментира и още едно знаково убийство. „Този (б.р. разстреляният показно в София бизнесмен Петър Христов) много ме е тормозил. Лично неговите групи мен са ме отвличали – мен и моята приятелка, заради 10 хиляди долара. Тези пари те ги откраднаха от нас.

Една година се крих в Русе! Голям стрес изживях“, твърди Николета в интервю пред „Шоу“, предаде агенция „Пик“. От думите й обаче не става ясно какви точно са били отношенията на ясновидката с Христов, нито откъде е имала въпросната сума, както и защо точно от нея той ще тръгва да краде пари.

Преди да избяга в Русе, Николета и другата жена били изведени извън София, край Казичене. „Сложиха ми една тухла на главата, искаха да ми пръснат черепа с нея. Много съм го клела него“, уверява още Йорданова.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft