Необикновените способности на децата индиго

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Необикновените способности на децата индиго
1714

Всички ние сме попадали на информация за децата индиго . Някои са прочели и са отхвърлили възможността за съществуването им с лека ръка. Но други не са подходили толкова лекомислено. Защото децата индиго са сред нас. Някои от нас дори имат такова дете и са наясно с предизвикателствата, пред които са изправени родителите на деца-индиго.

Децата индиго не са като останалите деца. Те могат повече, знаят повече и виждат повече -по-напред, дори в бъдещето. Често тези деца притежават феноменални способности, които дори съвременната наука не може да обясни.

Децата индиго инстинктивно са привлечени едно към друго. Те се разпознават безпогрешно едно друго, защото са в състояние да „видят“ аурата си, която е тъмно синя на цвят. Обикновено тези деца не контактуват с другите деца или възрастни. Но има случаи, в които те сами търсят контакт с обикновените хора, като предлагат помощта си.

Такъв е случая с 13 годишната Ярославна Паздер. Яся може безпроблемно да открие изчезнал човек, дори той да е в друг град, държава или континент. Благодарение на необикновените и способности възрастен жител бил открит на стотици километри от родния си дом, много след като милицията затворила случая и оставила близките му сами да се оправят. Яся дала точния адрес на семейството, което приютило страдащия от деменция старец.

„От малка знам, че не съм като другите. Виждам хората, оцветени в определени цветове, споделя Яся и по детски вдига рамене - Като бях малка, другите деца ми казваха, че съм вещица и ме обиждаха. Аз, обаче, не им се сърдя, защото знам, че сме различни“.

Откриването на изчезнали хора не е единствената способност на Яся. Тя има способността да вижда аурата на връстниците си. И знае, че обикновените деца имат оцветена в зелено аура, а тези, които са като нея - в синьо. От шестгодишна тя проявява и необикновени математически способности. „Просто виждам отговора, гледам задачата и виждам една цифра, нямам представа, как се появява тя“, се опитва да обясни Яся.

Тайната на необикновените способности на Ярославна, може би се крие във връзката й с нейната духовна наставничка. Девойката винаги е твърдяла, че където и да ходи, до нея има красива жена, облечена скромно, която я напътства във всичко. Но чак след като посетилата църквата в родния си град рускинчето разбрало, коя е тайнствената й духовна покровителка.

Според Яся жената, която я придружава, е Дева Мария. Детето дори твърди, че Божията майка я е водила и в рая. Там детето видяло душите на починалите си близки, видяло безкрайни зелени поля, животни и най-невероятно синьото небе на света. Тогава Богородица я предупредила, че не бива да използва дарбата си за лична облага. Трябва безкористно да помага на нуждаещите се.

Майката на Ярославна Паздер първа забелязала необикновенитe способности на детето си. Първоначално била шокирана от начина, по който дъщеря и била в състояние да предвиди бъдещи събития или да открива болестите на човек, дори по-точно от най-съвременните медицински скенери. После решила, че тя е човекът, който трябва да направи всичко възможно, за да я подкрепи и да не се страхува от възможностите й.

За целта майката на необикновеното дете-индиго построила център за работа с такива деца. Там тези странни малчугани могат да общуват помежду си, без да стават обект на подигравки или тормоз от страна на връстниците си.

В момента в центъра има общо 10 доказани индиго-деца . Най-малкия в групата е едва 6-годишния Кирил, който твърди за себе си, че е царицата на Египет, Клеопатра. Малчуганът разказва с подробности детайли от всекдневието на древните египтяни, описва градове, които отдавна са разрушени, и обичаи, които отдавна са забравени.

Един от най-колоритните посетители на този център е Владислав. Владислав притежава необикновената дарба да „вижда“ в бъдещето. 12-годишния Владислав изпада в състояние подобно на транс и описва бъдещи събития с детайлна точност. В по-ранната си възраст малчуганът е можел да предвижда „едва“ 1 час в бъдещето. Сега, с напредване на възрастта, се разширява и обхватът му на „прозорливост“.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft