Гимнастика за подмладяване на лицето

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Гимнастика за подмладяване на лицето
6973

Против бръчки на челото
С двете длани притиснете кожата на челото до косата, отпуснете очите си надолу, дръжте ги затворени 6 секунди, като ги въртите и не повдигате клепачите.

Против отпуснатост на горните клепачи
Сложете възглавничките на пръстите на двете си ръце /без палците/ върху пространството под веждите. Приповдигнете веждите на половин сантиметър над края на челната кост, а пръстите притиснете силно към кожата. Стиснете плътно очите и ги оставете затворени 6 секунди. След това се отпуснете.

За опъване на кожата на бузите
С ребрата на дланите притиснете кожата на разстояние 2 см от ушите. Издуйте бузите. Протягайте устните си напред във вид на тръбичка в продължение на 6 секунди. След това може да се отпуснете и да се усмихнете.

За укрепване на мускулите около устата
Имитирайте духане на свещи. Издухвайте въздуха със сила в продължение на 6 секунди. Отпуснете се, после отворете устата, като при това може да повдигнете устните си над зъбите. Отпуснете се и разтегнете устните си в усмивка.

За предотвратяване на двойна брадичка
Седнете удобно на стол, държейки се изправени. Дръжте напрегнати мускулите на брадичката, а също и езика си. В продължение на 6 секунди бавно накланяйте главата назад, после направете наклон напред и се отпуснете.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Красива кожа
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft