Експресна тридневна диета отслабване 3 кг

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Експресна тридневна диета отслабване 3 кг
72153

Тридневната диета се спазва в продължение на 3 дни, като през следващите 4 се преминава към нормално хранене, без да се прекалява.


Тридневна диета е удобна и макар че е нискокалоричн а (около 700 калории дневно), се понася сравнително лесно, благодарение на балансираните съставки.

Внимание:Тридневна диета е за здрави хора!!!

Краткотрайните диети, макар и ефикасни, са много натоварващи за организма, тъй-като менюто обикновено е доста ограничено по количество и качество и невинаги покрива всички нужди от витамини, минерали и други важни хранителни вещества. Затова те могат да се прилагат само при напълно здрави хора. Ако страдате от хронично заболяване, предварителното консултиране с лекар е задължително. При бременност и кърмене този тип диети не бива да се прилагат.

Тридневната диета е подходяща преди всичко за случаите, когато се налага да отслабнем наистина само с няколко килограма.След подобни бързи диети много често свалените килограми се връщат бързо. Затова след края на диетата е добре да се премине към умерено здравословно хранене без лишения или глад.

За три дни отслабваш с 3 килограма!

Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft