Лечебната сила на числата и числовите кодове

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Лечебната сила на числата и числовите кодове
46970


Съдбата ни не се определя от гените. Те не са господар на болестта или здравето. Над 60 билиона клетки работят в информационната система човек. Всички процеси в тялото, като функцията на органите, структурата, разпределението на хормоните и много други, се управляват чрез пренасяне на информация . Ако предаването на информация бъде нарушено, т. е. излезе от първичното състояние на естественото си равновесие, то тогава говорим за заболяване. Не е ли най- естествено, чрез подаване на съответната информация така да се хармонизира живата система, че механизмите за саморегулиране да започнат да работят отново оптимално и да настъпи излекуване?

Числата и числовите кодове не са нищо друго освен същински пакет от трептения. Когато се занимаваме с определени числа, нашият организъм изпитва определена честота. Числата притежават не само чисто числена стойност, но и специфично качество, информация, " числова вибрация".

Посочените цифрови редиц и имат високо енергийно трептене !
В случай на нужда използвайте числовите редици, като ги четете цифра по цифра.
Лечебните числа могат да се използват за предаване на помощни импулси на информационната система на човека, защото енергията и информацията оказват влияние върху физиологията и биохимията на всички системи в тялото.

Вижте по-долу комбинацията от числа за различни видове болести:

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft