Символите на любовта във Фън Шуй

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Символите на любовта във Фън Шуй
15517

Двойката Мандаринови патици символизира щастие в любовта и предполагат романтика, отдаване, обич, безгранична вярност, споделеност и вечна любов. Мандариновите патици живеят по двойки и скърбят ако загубят партньора си, поради което отдавна са смятани за традиционен и мощен символ на любов и блажен семеен живот във Фън Шуй практиката.

Поставянето на двойка мандаринови патици в близост до собственика (пр. в стаята в която прекарвате най - дълго време) те се превръщат в мощно оръжие за насърчаване на любовни отношения и интимни връзки. За не обвързаните хора, двойката мандаринови патици увеличава шансовете за намиране на любовен партньор. За тези който имат любими хора до себе си, мандариновите патици благоприятстват за ускоряване възможностите за брак, а за тези, които имат брак, спомагат за щастлив, безоблачен и дълъг семеен живот...
За увеличаване символизма на Мандариновите патици, те често се изобразяват върху листо от Лотос.

Докато Мандариновите патици са известни със силния си символизъм на вярност и любов , листото от лотос има далеч повече символични значения. Провъзгласен за цвете на добрия късмет от Фън Шуй специалистите, Лотосът спомага за превръщането на лошия късмет в добър и съхраняването на радостта и мира. Лотосът е символ на хармония и чистота. Понеже лотосовите листа предпазват рибите, които се крият под тях, а рибата е символ на изобилие, те също символизират защитата на благосъстоянието.

Накрая, но не на последно място лотосовото семе в Китай е символ на пожелание за сдобиване с многочетна челяд (най – вече син). За ускоряване на възможностите за брак, любов и романтични отношения, Мандариновите патици трябва винаги да са по двойки поставени в интимния сектор на дома в това число: спалнята, дневната, офиса или в универсалния сектор на любовта (Юго-запад) познат във Фън Шуй.

Ако нямате интимен партньор, за да привлечете такъв, трябва да поставите мандариновите патици в спалнята си в близост до леглото като патиците трябва да гледат една към друга все едно се целуват.

Ако сте обвързани с брак за да запазите и засилите любовните си взаимоотношения поставете мандариновите патици в спалнята върху нощното шкафче на съпруга/та си, разположени една до друга.

За щастлив брак и подсигуряване на здрав съюз поставете мандариновите патици в личния си романтичен сектор, който се изчислява спрямо личното число Ку. Никога не не поставяйте мандариновите патици далече една от друга. Ако е възможно, добре е мястото, на което са поставени да е добре осветено.

Фън Шуй
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft