Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки
4177905

Ванга е била лечител на най-различни болести и като основно лекарство препоръчвала билки . „За всяка болка има билка“ Това не е нещо изключително, защото обикновеният човек използва билки за своите болести от хилядолетия. Интересното било, че в своето лечение тя обърквала и най-вещите билкари, защото препоръчвала най-прости средства или тревички, които според тях не притежавали предписваните от Ванга лечебни свойства, или съчетавала несъчетаеми билки, но лекарствата й давали поразителен и бърз резултат. 
Ванга: „Не признавам лечение, при което трябва да се пият по 20-30 билки наведнъж. Понякога хората изпиват по цели чували от различни растения, а ефектът е малък. Аз препоръчвам за дадена болест само по една билка или само едно лечебно средство, за да знае човек от какво се е лекувал или от какво си е навредил. Работата е там, да се открие точно за коя болка коя билка помага. Аз не твърдя, че съм голям билкар, на мене тези билки ми се казват. Много често названията им, които изричам, са ми абсолютно непознати.”

Рецептите на Баба Ванга за лечение с билки
Билки за болести и симптоми, започващи с буква А Билки за болести и симптоми, започващи с буква Б Билки за болести и симптоми, започващи с буква В Билки за болести и симптоми, започващи с буква Г Билки за болести и симптоми, започващи с буква Д Билки за болести и симптоми, започващи с буква Е Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ж Билки за болести и симптоми, започващи с буква З Билки за болести и симптоми, започващи с буква И Билки за болести и симптоми, започващи с буква К Билки за болести и симптоми, започващи с буква Л Билки за болести и симптоми, започващи с буква М Билки за болести и симптоми, започващи с буква Н Билки за болести и симптоми, започващи с буква О Билки за болести и симптоми, започващи с буква П Билки за болести и симптоми, започващи с буква Р Билки за болести и симптоми, започващи с буква С Билки за болести и симптоми, започващи с буква Т Билки за болести и симптоми, започващи с буква У Билки за болести и симптоми, започващи с буква Х Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ц Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ч Билки за болести и симптоми, започващи с буква Ш Билки за болести и симптоми, започващи с буква Я

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft