Ефикасни начини за детоксикация

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Ефикасни начини за детоксикация
51705

От известно време цветът на лицето ви е променен. Главата ви тежи. Изгубихте апетит. Чувствате се така, сякаш леко сте се натровили. Всичко е ясно: организмът ви се нуждае от генерално почистване, или иначе казано – детоксикация !

Нашите органи и тъкани са претоварени от крайните продукти от обмяната на веществата. Причините за това са различни. Така е след всяко боледуване, при недостиг на витамини и физическо натоварване, а също така при запек, излишък от месо и мазнини в храната. Когато наблягате на сухата храна, не приемате достатъчно течности, бъбреците не могат да функционират пълноценно. Много токсини се образуват при разпадането на подкожната мазнина при гладуване и спазването на жестока диета . Тези токсини освен, че ни отравят живота, миришат лошо. От тук идва лошият дъх, появяващ се след активно физическо натоварване и при опитите да намалим храната.
За да се избегне отравяне на организма, крайните продукти от обмяната трябва да се изведат от организма, като се активира работата на кожата, черния дроб, бъбреците, белите дробове (част от токсините се изпаряват при дишането, а за деактивирането на останалите е нужен кислород) и червата.  

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве за дамите
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft