Годишен хороскоп 2016 за всички зодии

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Годишен хороскоп 2016 ВОДОЛЕЙ
224380

Годишен хороскоп 2016 ВОДОЛЕЙ

2016 година ще ви предложи благоприятни условия за финансово и материално стабилизиране. Ще сложите край  на сложни казуси или съдебно дело от финансов характер. Ще се разделите с мъж над 35 години.
Много мъже Водолеи ще сложат край на една изчерпала се вече любовна връзка или брак. Вашето решение ще бъде категорично и решително, независимо от цената, която ще е необходимо да платите за една такава раздяла.

Ще имате конфликт с млад мъж, който ще се опита по някакъв начин да се възползва от вашите идеи или възможности за добри доходи и придобивка.
Много вероятно е тази личност да ви ощети по някакъв начин.
Ще имате трудни финансови отношения с мъже родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Затрудненията ще възникнат ако имате да получавате пари от тях.

През тази година ще възникнат важни събития за вас, новини свързани със сестра или друга жена от роднинското ви обкръжение. Вероятно ще имате общи действия свързани с документи и други общи интереси.

Ще получите покана за гостуване от страна на жена, което ще е причина  да направите пътуване извън вашето населено място.
Успешна ще бъде тази година за жените Водолеи, които се занимават с писане, образование и всякакъв вид обучение.
Брачни затруднения при младите жени може да са в основата на леко захлаждане на взаимоотношенията с родители, игнориране на тяхната намеса в личния ви живот или обратното. Всякаква намеса на родители в личния ви живот ще е причина за поява на неискреност в отношенията ви, тайни или опити за манипулация.

Ще разберете за важно събитие свързано с брак, за който ще ви бъде съобщено едва след свършен факт.
Вие ще бъдете склонни да харчите много средства за удоволствия, да участвате в различни игри/лотарии с една единствена цел-печалба. Годината не вещае такива "успехи" ето защо по-добре внимавайте колко средства ще използвате за подобни забавления.

Ще имате много разходи свързани с вече пораснали деца, които ще ви натоварят значително много. Вие ще се нуждаете от тяхното разбиране и подкрепа, но нещата няма да се получат според вашите очаквания.
Ако ви предстои лечение свързано с желанието ви за майчинство, внимавайте къде и на кого и за какво давате пари.
През тази година ви предстои подмяна на техника, с която работите, нов вид производство (ако сте производители), ще се откажете от старо производство и др.
Ако имате материална отговорност в работата си, бъдете много внимателни и нащрек. Възможност от вид кражба или злоупотреба, за която да се наложи да плащате или да поемете съответното наказание от вашия шеф.
Ако имате в работата/бизнеса си съдружник Риби, Скорпион или Рак очаквайте да възникне една деликатна ситуация, която ще постави на голямо изпитание отношенията ви. Положително развитие ще имате с деловите ви  отношения с представителите на знака Лъв, Овен или Стрелец.

Ако случайно планирате през тази година брак с една личност, може да се окаже, че ще я завършите с друг човек. В този личен интимен план са възможни всякакви изненади.

Тези Водолеи от вас, които са семейни ще се радват на екзотично или специално пътуване с брачния си партньор, на място или в държава, където ще изживеете много незабравими спомени, и приятни емоции.
Възможно е да получите наследство, получаване на придобивка от страна на близки на брачния партньор и др.
През тази година развитие ще имат вашите специални окултни и мистични интереси или способности. Няма причина да се изплашите от това, което ви предстои да преживеете в близкото бъдеще. Ще настъпи голяма промяна в някои ваши философски или религиозни възгледи, което ще е свързано с мястото/средата, където ще се чувствате в "свои води". Събития, за които имате усещане като вече преживени в един друг ваш живот.

Успешно ще се развиват тези Водолеи, които са ангажирани с по-висока степен на образование.
Ще постигнете успех в съдебно дело, чието начало идва от миналата година.

Ако решите да предприемете пътуване зад граница с цел работа, брак - на вас Ви предстои  да имате едно трудно начало, но ще останете там, за където ще пътувате.
Ако имате дете или внуче родено под знака на Козирог, Дева или Телец през годината ще изживеете голямо притеснение около негова обществена/публична изява. Вие ще се зарадвате на един труден успех, заслужено признание или почит за извършена геройска постъпка.


При младите родители кариерата твърде често ще "страда" от по-важните ви грижи свързани с малкото ви дете. По-добре ще са тези от вас, които ще могат да разчитат на родителска подкрепа. За останалите е добре да изчакат по-добро време и да не ощетяват детето си с нужното му внимание.
Ако Вие сте публична личност възможно е ваше дете или внуче да бъде използвано по някакъв начин за "атака" срещу вас.

Годината е много благоприятна за начало и развитие на бъдещи ваши проекти свързани с нови социални или професионални цели. Може да срещате затруднения или спънки от "доброжелатели", но в никакъв случай не се предавайте, нито си губете времето за обяснения с тях. Всеки си има своя пътека...
2016 година ще бъде много благоприятна за всякакви далечни пътувания, емиграция, преместване по местоживеене, събиране на семейства. Може да ви изненада неочакван източник на пари, да откриете забравени или скрити предмети, пари.
През тази година е важно да помагате, да раздавате от себе си от сърце. Ето защо съдбата ще ви изненада със събития и възможности, за които не сте имали смелост даже и да мечтаете. 

Много от вас Водолеи, рискуват да изпаднат в заблуди и да пострадат от неприятели, които по-лесно разбират бързите комбинации в живота.

В личен план Водолей ще има много успехи и приятне преживявания.  Вашият интелектуален потенциал е огромен.

Годишен хороскоп 2016 РИБИ
Годишен хороскоп 2016 ВОДОЛЕЙ
ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 Козирог
Годишен хороскоп 2016 СТРЕЛЕЦ
Годишен хороскоп 2016 - СКОРПИОН
Годишен хороскоп 2016 ВЕЗНИ
Годишен хороскоп 2016 ЛЪВ
Годишен хороскоп 2016-РАК
Годишен хороскоп 2016 ДЕВА
Годишен хороскоп 2016 БЛИЗНАЦИ
ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2016 Телец
Годишен хороскоп 2016 ОВЕН

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft