18 Януари 2012
18247
Едно е сигурно - дебели японки няма. Тяхната тайна е в преобладаващите в менюто им ориз, соя, риба и морски дарове. Японската кухня е една от най-здравословните на планетата - в тази далечна страна жените ядат 50 пъти повече риба, 17 пъти повече ориз, 3 пъти повече житни растения от европейките, като на ден поемат 1200 калории, а не 2400, както става на Стария континент. Диетата от страната на изгряващото слънце позволява да се стопят 4-5 килограма на месец, при това без да се чувствате отпаднали.

Оризът - чудесен източник на бавни захари
Яжте колкото се може повече риба
Подправяйте ястията със соев сос
Пийте 1,5 литра минерална вода на ден
Яжте по един плод заради витамините
Бавното дъвчене облекчава храносмилането
Пийте огромни количества зелен чай
Плюсове и минуси на Японската диета
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети отслабване"
Любовни
Любовни
модни
модни
отслабване
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за кожата
Съвети за косата
Съвети за косата
Фитнес
Фитнес
Коментари