Лечение на рак с лимон и сода

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Лечение на рак с лимон и сода
258685

Лимонът е вълшебен плод , който има способността да убива раковите клетки. Когато содата е неутрализирала киселината му
Лимонено- содената смес, която поглъщате докато спира да шупти е 10 000 пъти по-силна от химиотерапия. Ако имате ракови клетки , ако сте имали, ако имате разсейки - тя действа. Защо не са ви казали ?! Защото има организации, индустрии, които нямат интерес да знаем за чудните качества на лимонения цяр- която прилага все по скъпи, все по мъчителни методи , докато експериминтира... печели... В света на пазара , на единствената цел- парите.
Ако твоята цел е здраве- научи този важен цяр за здрави, болни и най тежко болни, защото е безплатен, безвреен, не те ангажира да стоиш пред лекарски кабинети за рецепти, за които "плащаш" часове чакане в задушни болнични коридори.
За това, от сега нататък можете да помогнете на приятел, който има нужда, като разпространите това знание - трябва да се пие сок от лимон с малко сода бикарбонат за предотвратяване заболяването.  

Материалът няма за цел да ви убеждава, че ако приемате сода и лимони, непременно ще се излекувате от рак. Това е просто една гледна точка и възможност, която е различна от конвенционалните методи за лечение и превенция на рак.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Здравни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft