Какво искат жените от мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Жените искат уравновесеност
5621

Жените искат уравновесеност

УРАВНОВЕСЕНОСТ - за да имаш сериозна и дълготрайна връзка с истински мъж, той задължително трябва да бъде уравновесен.
Една жена не може да се чувства сигурна и да очаква закрила от мъж, който има истерични пристъпи, агресивен е, дори налита на бой при най-малкото нещо, надпреварва се с останалите коли по улицата, докачлив е до дребнавост.Тези признаци на "мъжественост" действат само при тинейджърките и момичетата в юношеска възраст, които просто още се забавляват и не търсят нещо сериозно, напротив.
Но една жена, която вече е узряла духовно, която търси сериозни взаимоотношения или създаване на семейство, не се впечатлява от "мъжественост". Тя търси уравновесената си половинка.
Защото една жена иска и трябва да е спокойна с мъжа до себе си, тя очаква от него да мисли и да знае как да реагира в специфична ситуация, да не реагира бурно и емоционална, а хладнокръвно. Да бъде умерен в приказките и действията си, а не краен!
Затова наистина са важни годините, но има и познавам мъже, които се държат на възрастта си от 30-40 години като 18-годишни, а има редки случаи, когато някой на 18-20 разсъждава по-добре от горепосочените.  

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft