Съвети за плосък корем

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Съвети за плосък корем
118178

Физическо натоварване
Според специалистите, физическите упражнения, които ще доведат до стегни и красиво оформени коремни мускули са съчетание между кардио упражнения и такива, които са специално пригодени за тази част от тялото – добре познатите ни коремни преси в различните им разновидности и варианти.
Кардио упражненията развиват сърдечно-съдовата система и подпомагат дейността на сърцето, повишават умерено пулса и водят до отслабване по здравословен и целесъобразен начин, добра кондиция на тялото, редуциране на стреса .
За да имате общо натоварване е най-добри да заложите на тичане, кростренажор или плуване, но добра работа вършат и бързото ходене пеш, колоезденето, танците .
Ако става въпрос за упражненията за коремни мускули, то знаете, че вариантите са достатъчно много. Най-добре е всеки да получи личен съвет от вещ спортен инструктор. В случай, че желаете нещата да се случват в домашни условия, можете да заложите на старите изпитани методи. Ако сте постоянни и упорити и не ви липсва достатъчно желание, дори изписването на цифри с крака във въздуха (от лег) също би дало резултат.

Нежелани храни
Диетите сами по себе си не могат да ви осигурят плосък корем, но е възможно да подкрепят значително усилията ви в съчетание с описаните по-горе физически дейности.
Най - вече, ще трябва да избягвате всички храни, свързани с подуване на корема – боб, леща, грах. Не са препоръчителни и газираните напитки.
Тестените изделия и сладките трябва да се консумират в редки случаи. Шоколада трябва да бъде натурален и да се консумира преди обед.
Важно е също така да се спазва принципа за често хранене в по-малки обеми. По този начин ще чувствате ситост и няма да претоварвате корема.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Фитнес и упражнения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft