 
                
            
	400 гр. сирене
	50 мл. олио (според вкуса, повече или по-малко)
	4 яйца
	2 домата
	червен пипер
	4 люти чушки (по желание)
	Пригответе гювечетата, в които ще печете сиренето. Разделете сиренето на 4 плочки и ги нарежете на кубчета. Подредете на дъното на гювечетата. Обелете доматите, отрежете 4 по-големи кръгчета от тях, а останалата част я нарежете на дребно и я разпределете в гювечетата. Залейте с част от олиото. Ако обичате люто, добавете малка люта чушка, предварително разрязана. Най-отгоре поставете кръгче домат. Сложете да се запече леко във фурната, след което извадете и счупете по едно яйце върху всяка порция. Залейте с останалата мазнина, поръсете с червен пипер и сложете отново да се запече във фурната, докато яйцата са готови.
	Гювечето се поднася топло, в комбинация с пресен хляб.


 
                                
                             
                                 
                                 
                                 
                                
 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                








