Какъв е стилът ни според зодиакалния знак

вход през zajenata.bg
87959

Стилът на зодия Близнаци

Притежателки на най-огромния и разнообразен гардероб. Поради тази причина и настроението им се мени по няколко пъти на ден. Тази жена не може да се придържа към точно определен стил или цвят. Близнаците винаги се стремят да променят нещо във вида си. В различна дреха те се чувстват по различен начин, затова за делова среща обличат строг костюм, а за вечерна забава - нещо леко!

Вещите позволяват на Близнаците да се настроят на необходимата вълна. Любимият им стил, любимият им цвят и любимата имв вещ веднага могат да бъдат разкрити в туалета им.

Колкото до тъканите, жената-Близнаци предпочита леките, полупрозрачни и неярки. Сред дрехите в гардероба й ще откриете къси рокли, поли, корсажи - все женствени дрехи, които приковават мъжкото внимание.

Близнаците имат правилни черти на лицето, поради това когато слагат грим не им се налага да изменят форми. Те могат да използват в грима неярки цветове, отдавайки предпочитание на естествеността. На Близнаците не е препоръчително да си слагат много украшения, нека се ограничат до пръстени.  

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12
Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Позитивно мислене"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft