Какво представляват безценните капки на Бах

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Здравни съвети
Какво представляват безценните капки на Бах
14664

Едуард Бах е роден през 1886г. в малко градче близо до Бирмингам. Учи за лекар в Лондон и в продължение на няколко години изучава ролята на бактериологията при хроничните заболявания. От изследванията си разбира, че съществува връзка между характера на човек и неговите болести, независимо от физическите симптоми. Бах работи по ваксинова терапия и в областта на хомеопатията, започвайки да изучава лечебните свойства на цветята . Той вярвал, че те могат да хармонизират емоционалният дисбаланс, който се корени във физическите заболявания.

Цветните капки на Бах  са цветя, попарени във вода, от които се извлича екстракт. Те нямат мирис и не действат при физически симптоми. Капките въздействат върху емоционалното и психическото състояние на човек. Цветният разтвор, които се прави единствено от диви цветя, съдържа живата енергия на растенията и реагира с вашата вътрешна енергия.

Всеки лекар ще ви каже, че трябва  да внимавате с какво се храните по време на бременност. Списъкът със забранени храни и лекарства е твърде дълъг. Капките на Бах обаче не влизат в него. Те са естествено лекарство, което е абсолютно безвредно за бъдещите майки.

Бременността е период на много различни емоции и смени в настроенията, което означава, че е по-важно да лекувате емоционалния стрес. Хормоналният дисбаланс и дори просто мисълта за бременността могат да доведат до смесица от чувства, паника и здравословни проблеми. Капките на Бах са най-безопасното средство да се справите с това.

Детството постоянно се описва като най-безгрижното време в живота на всеки човек, но ние добре знаем, че това не винаги е  така. Децата, най-вече в днешно време, са доста изнервени, депресирани и объркани. Изпитват чувства, които могат да доведат до сериозни здравословни проблеми. Ако наистина не искате да затормозявате детето си с ненужни химикали и лекарства то природната медицина е добърт начин да възвърнете баланса в емоционалното му състояние на тялото. Капките на Бах са изцяло безопасни за децата и бебетата.
Но защо да вярвате на всичко това и да пиете цветни разтвори, като можете просто да отидете в аптеката и да си купите една камара лекарства?

Лекарствата найстина са ефективни, но д-р Бах е забелязал нещо интересно. Повечето лекари се фокусират върху третирането на специфични физически симптоми, вместо това да търсят по-дълбока причина в емоционалното здраве на пациента. Да не говорим, че лекарствата винаги има риск от странични ефекти, нетърпимост и алергии. Природните капки на Бах са много по-безопасна и ефективна алтернатива.

Медицината не се състои само от наука, бюрокрация и бизнес! Тя е също житейска и духовна мъдрост, изкуство, етика и призвание - защото:

"Природата помага на всички.
 И всеки помага сам на себе си.
 На трето място е лекарят"

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Здраве
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft