Какво символизират и означават бенките

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за кожата
Какво символизират и означават бенките
18434

Древните вярвали, че бенките символизират добра или лоша съдба

 


Смята се, че бенките по тялото имат значения и те символизират добра или лоша съдба . Повечето от вярващите в смисъла и значението им са китайските даоисти, които смятат бенката като признак на добър или лош късмет, в зависимост от това по коя част на тялото, те се намират. Размера и цвета на бенките също са от значение и те загатват за бъдещето на човешкото същество.

Малка бенка на краката може да означава възможности за пътуване, а тъмно червена точка от едната и страна се свързва с определено умение и късмет. Бенките, които се намират на рамото и на гърба, се тълкуват, като някаква тежест, която човек трябва да носи през целия си живот. Когато бенки са видими в предната част на тялото, те се смятат като символ за привличане на успех и сполука.

Ако имате бенка в горната част на гърдите, това означава щастлив живот с дребни проблеми, но вие трябва да бъдете внимателни за вашето здраве, когато достигнете 50-годишна възраст.

Ако бенката е на корема, това означава, че животът ви ще бъде безпроблемен и безопасен, както и това, че ви очаква голям късмет. В този случай, колкото по-малка и по-тъмна е бенката, толкова по-добре.

В Югоизточна Азия, вярващите казват, че бенките по тялото на човек се считат за секретни печати, донесени от предишен живот. Те са белезите на миналото, кармата, грешните делата, както и добрите дела, служат да напомнят на лицето да се реформира или да продължи делата си в настоящия живот.

Но какво, ако човек не знае смисъла на бенки си, как той ще може да коригира или да продължи делата си? Това е същото като да питате какво ще стане, ако човек не знае смисъла на тъмните облаци в небето. Въпреки, че първото предложение е повече от паранормалното, а второто е повече от наука, на земята има много неща, които остават неразкрити и необясними, което ги превръща в обикновени митове. Хората са склонни да вярват само тогава, когато усещат ефекта от теорията и когато го правят, то се превръща в явление.

Всеки вижда бенки по тялото си, но не всеки знае, че те носят таен смисъл или показват някои скрити пречки за по-добър живот или получаването на неочаквана помощ от други хора. В определени случаи, съобщението, предадено от бенката е толкова значително, че тя дори може да се чете почти прозрачно като нещо, което ще донесе лош късмет на семейството.

От друга страна, тя също може да се тълкува като нещо, което ще ви донесе почит. Различните култури вярват, че колкото са по-големи и по-видими бенките, толкова по-голяма власт ще има човекът, който ги притежава. Друга интерпретация е, че по-леко оцветените бенки предотвратяват добрия късмет.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Кожа,кожата
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft