Лесни упражнения Пилатес за стегнат корем

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Фитнес съвети
Лесни упражнения Пилатес за стегнат корем
55574

Предлагаме ви няколко ефективни упражнения по метода Пилатес за стягане на коремните мускул и. Само след броени дни ще забележите резултатите, а след няколко седмици тренировки ще изглеждате в перфектна форма, тонизирана и освежена.

Загрей мускулите на корема
Легни по гръб и отпусни ръцете си до тялото. Вдигни краката, докато са сгънати в коленете на 90 градуса. Повдигни главата и ръцете на нивото на корема. След това вдишай дълго и направи 5 отвесни движения с ръцете, докато стягаш коремните мускули. Направи серия от 10 вдишвания и издишвания.

Подсили коремните мускули

Легни по гръб, като поставиш ръцете на пода с дланите надолу. Главата ти трябва да си остане на пода, коремът да е стегнат, ходилата да са в шпиц. В тази поза издишай дълбоко, докато докоснеш с върха на пръстите на десния си крак пода. През това време левият крак е неподвижен. После върни десния крак в изходната позиция. Започни упражнението с левия крак. Повтори 4 до 6 пъти с всеки крак и 5 пъти с двата едновременно, като спазваш упражненията с дишането.

Тонизирай се

Легнала на пода, опъни ръцете встрани от тялото, „глътни” корема и повдигни краката под ъгъл. Прибери дясното коляно към гърдите, а дясната ръка опри във външната страна на същия крак. Сега вдишай, докато направиш упражнението и с двата крака. Издишай. 

Упражнения и фитнес
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft