Бърза тридневна диета отслабване 4-5 килограма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Бърза тридневна диета отслабване 4-5 килограма
45726

От името на диетата си личи, че тя е съвсем бърза, което предполага че за съвсем кратко време ще отслабнете. Понякога има моменти, когато се налага да прибегнем до това бързо отслабване, но във всички случаи не го правете постоянно и просто ей така между другото. Трябва първо да сте напълно здрави, за да не стресирате организма си и той да не може да понесе диетата и второ трябва наистина да имате нужда от тази драстична мярка.

Добре е, че има разновидности на тридневната диета, които не са много крайни и невъзможни за изпълнение. Изберете вариант, който е най-подходящ за вас. Проблемът не е дали ще смъкнете килограми, а как точно после да ги задържите. Защото след едно такова екстремно отслабване, организмът ще иска да му се реванширате. Екстремно, не защото ще свалите много килограми, очаквайте теглото ви да намалее с максимум 4-5 килограма , а защото е за кратко време.

Предлагаме ви един от тези леки варианти, които могат да се използват по-дълго време, като редувате гладните дни, с такива с по-леко хапване. Така ще отслабнете и ще успеете да задържите теглото си по-дълго време. Тайната на тридневната диета е в малкото калории, които се приемат през тези три дена. За всеки от тях калориите в менюто ви не трябва да надвишават 900. Наблягайте повече на течностите като вода и кисело мляко . Специално водата трябва да е поне двойно повече от нормалното. Но разбира се не трябва да се насилвате да я пиете до пръсване. Ако усетите чувство за глад между храненията, пийте вода. Може да разнообразите и с различни видове чай, да се избягва зеленият или с топла вода с резен лимон и мед .

Друго важно за спазващите тридневна диета е през това време да се спре въобще консумацията на кафе, захар, сол, алкохол, газирано. Храната, до колкото я има, трябва да се консумира сурово или здравословно приготвена с колкото се може по-малко подправки и добавки.
Добре е стриктно да се придържате към примерното меню, тъй като то е направено така, че да е разнообразно, с минимални калории и максимална полезност. През тези три дена тялото ви ще може да си почине от вредните храни и да се разтовари. Храната от примерното меню може да се разпредели и на 5 хранения, ако имате възможност, но не увеличавайте порциите.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft