Ранни признаци на бременността

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за бременни
Ранни признаци на бременността
35296

В един или друг момент, жените в репродуктивна възраст достигат до ситуация да си зададат въпроса "Бременна ли съм?". И онези, които с нетърпение очакват положителен отговор, и тези, които от все сърце се надяват, че резултатът ще е отрицателен, започват да мислят за знаците, които им изпраща тялото, т.е. за ранните симптоми на бременност. Първите симптоми , които показват, че е заченат нов живот са различни при различните жени. Всъщност те могат да варират и при една и съща жена по време на различни бременности. Освен закъснение на месечния цикъл (менструацията), в списъка на най-честите ранни симптоми на бременност могат да се включат следните признаци:
Драги дами, имайте предвид, че много от ранните симптоми на бременноста са сходни със симптомите на ПМС, а може да се отнасят и към друго здравословно състояние. Например: Закъснението на менструацията може да е резултат на силен стрес, рязко увеличаване или намаляване на телесното тегло, изтощение на организма, хормонални проблеми.
Чувствителните гърди може да са резултат на ПМС, приемане на противозачатъчни таблетки, проблеми с хормоните.
Честото уриниране може да е причинено от инфекция, диабет, повишено въвеждане на течности или приемане на диуретици. Сравнително точен отговор на въпроса "Бременна ли съм?" може да Ви даде тестът за бременност, който може да направите най-рано 14 дни след момента, в който евентуално сте забременели, а най-надеждният отговор все пак ще даде Вашият гинеколог.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за бременни"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft