Какви играчки да изберем за детето си

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за родители
Какви играчки да изберем за детето си
98901

Психолозите по целия свят потвърждават, че правилният избор на играчки в детството помага на детето в съзнателна възраст.
Играта за малчуганите не е просто развлечение, а активна и постоянна работа на мозъка, развитие на физическите сили и естествено дейност. По време на детската игра можете да узнаете, склонно ли е детето към фантазии, харесва ли му да командва, внимателно ли е или смело.

Също така много играчки помагат на детето да намери себе си в живота. Например, играта на лекар може в бъдеще да направи от детето ви медик, спортните игри да развият влечението му към спорта и да го направят известен атлет, игрите с конструктор - строител, конструктор или архитект, играта с кукли – известен дизайнер или стилист, различните настолни развиващи игри – успешен икономист или брокер.

Всевъзможните интереси и игри на малчугана имат пряка зависимост с възрастта му. Повечето родители не предполагат какви играчки са необходими на детето им за развитието му в една или друга възраст и по принцип в магазините търсят играчки за момиче или момче на три години, а не конструктор, автомобил или настолна игра. Много важно е да се знае, че всяка детска възраст си има своите любими и необходими игри и ясни, конкретни интереси.
Как да подберем правилно играчки за определената възраст на детето

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Още от "Съвети за родители"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft