Какви трябва да сме в леглото според мъжете

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Какви трябва да сме в леглото според мъжете
99297

Истината за това какви трябва да сме в леглото според мъжете

Няма да коментираме следващите десет правила, които биха могли да бъдат много повече, но подбрахме за вас само най-важните. И най-бруталните. Нещо, което няма да прочетете в сладникавите женски списания и няма да ги чуете дори от Кари Брадшоу. Нещо, за което мъжете говорят само когато са сред себеподобни.

1. Никога не ми казвай, че съм добър още на втория път, защото няма как да разбереш какъв съм от два тека. Звучиш несигурно.

2. Ако не можеш да помогнеш на несигурен в леглото мъж, опитай се да го разсмееш. Това облекчава напрежението и те кара да изглеждаш уверена.

3. Само защото си невежа, не означава, че трябва да действаш като проститутка. Имай поне малко респект към себе си, не се опитвай да ме впечатлиш.

4. Ако нямаш елементарно самоуважение и поне грам самочувствие, то аз най-вероятно ще правя секс така, както се самозадоволявам. Ти ще получиш онова, което аз мисля, че заслужаваш. Прочети това изречение отново, ако все още чувстваш несигурност.

5. Спри да се държиш като супер-уличница, когато забележиш, че вече не си ми интересна и най-вероятно нещата вървят към приключване.

6. Това, че си на години /най-вероятно отдавна си минала 40-те/ съвсем не означава, че си добра в леглото. Не спирай да се учиш и усъвършенстваш.

7. Не прекалявай с ръчната обработка, аз мастурбирам в продължение на десетилетия, така че определено съм по-добър от теб. По-добре ме задоволи орално.

8. Ти гълташ – това е страхотно! Ако си решила да ме целунеш веднага след това, по-добре изчакай. Идеята да
опитам семенната си течност не ме кефи особено.

9. Овладей ритъма!

10. След секс не ме гледай, докато си махам презерватива, това не е елегантно!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Любов и отношения
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft