Какъв стил е вашата връзка

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Какъв стил е вашата връзка
417933

Обичаме да мислим, че сме специални и уникални, но един поглед „отгоре“ показва, че в крайна сметка правим приблизително едни и същи неща (или поне има и други като нас, които правят същото), а в любовен план връзките ни често влизат в определени категории.

Всяка двойка  и връзкъ има специфики в своите отношения, ала в тях доминира постоянно една линия на поведение, което тутакси категоризира връзката. Някои са по-страстни, други по-прагматични, трети силно романтични, а четвърти по-приятелски и т. н.

Има ли съвършен стил на поведение в една връзка, който да гарантира, че сексът и любовта ще са доживот? Според сексоложката Трейси Кокс има плюсове и минуси във всеки стил на държане, като някои правят по-добър любовния живот, а други сексуалния.

Страстните връзки са най-близки до идеалната, което се потвърждава от факта, че са най-краткотрайните, обяснява дамата и добавя, че „здравословните“ двойки са на второ място според нейната скала. На трето място Кокс поставя „ свръхангажираните“ партньори ,въпреки че сексуалната искра е доста слаба.

Трябва е всеки да разпознае към кой стил спада и да поработи върху слабите и силните си черти на своята връзка, за да се окаже в щастливи и дълготрайни взаимоотношения, където любовта и страстта вървят ръка за ръка.

 

Любов
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft