Какви са заблудите на почитателите на модата

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Модни съвети
Какви са заблудите на почитателите на модата
2638

За съжаление всеки тренд носи в себе си съвсем друга задача – да събира под знамената си колкото се може повече хора и да си осигури покупателско търсене.

Научете се да забелязвате манипулациите. Не бързайте да купувате, като чуете фразите: “сега всички носят...”, “това е най-търсеният модел...”. Когато продавачите дават отзиви за някаква стока, това не означава, че те не биха могли да грешат. В такива моменти е полезно да си спомним думите на първата си учителка или на баба или мама: “ако всички хукнат да скачат от покрива, и ти ли ще ги последваш?”

Това е съвременно, значи е младежко. Всяка от нас иска да изглежда по-млада. Именно такава е логиката на мислене и на рекламите, които ни подтикват да купуваме. Като чуете подобен възглас, спомнете си снимките на баба си, когато е била млада, и тя ще ви бъде най-ясният показател за цикличността и преходността на модата.

Модерно е, следователно е скъпо. Не е чудно, че новите колекции се ценят повече от старите, но вие трябва да разгледате тази истина от съвсем друг ъгъл – купувайки си хита на сезона, сякаш искате да убедите хората около себе си, че можете да си го позволите. Самооценката, вързана към парите, е уязвима и скача като индекса Доу-Джонс.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Мода
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft