Начин за гадаене по лицето

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Начин за гадаене по лицето
82880

Специалистите по физиогномика могат да разчетат информация за характера и житието на човек, от 15 годишната му възраст до дълбока старост.
Здравият вид на кожата и правилната форма на челото говорят за прекрасно състояние на тялото и душата на индивида. Средната зона, разположена между веждите и върха на носа отразява жизнения цикъл от 35 до 50 години. Ако зоната е хармонично балансирана, това свидетелства за нормална психика.
По-ниската зона включва участъка над горната устна, челюстта, устата и брадичката. Тук е скрита информация за периода между 51 и 77 години (или дори по-напреднала възраст). Правилната форма на тази зона свидетелства за уравновесен характер.
В Япония съществуват няколко школи по физиогномика. Те различават от 99 до 130 позиции, т.е. области, които отразяват знаците на съдбата. Тълкуването на тези знаци и техните комбинации е процедура, която е доста сложна. Поради това Ви предлагаме да овладеете само основите на японската методика за четене по лицето. Ако се научите как да тълкувате информацията, която Ви дават 13-те основни точки, това ще Ви бъде достатъчно, за да си направите извод за характера и душевните качества на човека, който Ви интересува. 

Точка № 16 (близо до ръба на косата) разказва за детските години на човека. Ако кожата там е повредена, сбръчкана, петниста или увредена по някакъв друг начин, това означава, че човекът е имал тежко детство. То може да бъде причина за сегашните му комплекси като възрастен, за недостатъците му, за странния маниер на поведение или за неговата жестокост.

Точка № 19 (средата на челото)разкрива отношенията с родителите.
Здравият, лъчист цвят на кожата в тази зона говори за това, че детството на интересуващия Ви индивид е било безоблачно. Родителите му са го обичали, обграждали са го с нежност и внимание. Човекът е уравновесен и добър, с него лесно можете да намерите общ език и да изградите отношения.

Точка № 22 – отношение към живота.
Здравият цвят на кожата в този участък означава жизнерадост, безметежност, дружелюбност и общителност.

Точка № 25 – взаимоотношения с околните.
Ако кожата е равна и гладка, без дефекти, това означава, че в живота на човека, нещата се развиват благополучно. Ако пък има бенки или неравности, това говори, че животът на въпросния човек е пълен с превратности.

Точка № 28 носи названието «житейско клеймо».
Целият житейски път на човека е ясно отразен в тази зона. Хубав признак е, ако въпросният участък е широк и чист: човекът е избрал верният път и е преодолявал препятствията без сериозни загуби.Ако между веждите има много хоризонтални или вертикални браздички, това свидетелства за зрелостта на индивида. Неправилната форма на тази зона говори за неудачи.

Точка № 41 ("мостът" на носа) - взаимоотношения със семейството
Ако "мостът" е хлътнал, пресечен с хоризонтални линии, това е признак за житейски неуредици. Ако веждите "падат" върху очите, това показва, че животът на интересуващия Ви човек е бил изпълнен с трудности.

Точка № 44 (средата на носа) - зряла възраст (35-55 години).
Тъмният цвят на кожата в тази зона е знак за наличието на сериозни заболявания, родилните петна или бенки - за трудности във взаимоотношенията с противоположния пол.

Точка № 45 е изключително важна, тя е наречена "съдба".
Да я намерите е много лесно: намира се точно над върха на носа. Здравият цвят на кожата, правилната форма на този участък от носа е добър знак: съдбата е благосклонна към Вас. Изкривяванията, деформациите, неравната или петниста кожа, белезите показват точно обратното: не разчитайте на милостта на съдбата и късмета, трябва да бъдете готови за неприятности и трудности.

Точка № 48 (в центъра на върха на носа) допълва информацията, предоставена от точката на съдбата.
Закръгленият, месест нос в тази област и здравият оттенък на кожата свидетелстват за късмет. Разни неравности, родилни белези и отпуснатост - уви, говорят за склонност към неудачи.

Точка № 51 (вдлъбнатинката под носа) е зоната на наследственост.
Правилната форма, чистата кожа са признак за здрав род. Всякакви дефекти сигнализират за наследствени дефекти и заболявания.

Точка № 60 – е точката, символизираща силата на волята
Ако устните се събират нормално, образувайки вълнообразна линия, означава, че имате нормална за средностатистическия човек сила на волята. Напрегнатите устни (плътно затворени и леко смъкнати в краищата) говорят за самоувереност. Ако горната устна е издадена над горната, това е признак за слаба воля.

Точка № 70 (под долната устна) - зоната на жизнените сили.
Тъмният цвят на кожата показва, че жизнените сили са много. Белият, червеният и синкавият оттенък свидетелстват за слабост и липса на жизнена енергия.

Точка № 71 (брадичка) - показател на житейския опит.
Изпъкналата брадичка показва, че човекът се е занимавал с тежък, изнурителен труд. Лъчистият цвят на кожата в този участък свидетелства за благополучие.

Да разгадаете характера и житието на даден човек само по тези позиции не е достатъчно, трябва да проучите и другите части на лицето - вежди, нос, устни...Те могат да Ви кажат още много важни неща за съдбата и характера на човека. И разбира се, най-много биха Ви "казали" очите му.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Хороскопи и нумерология
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft