Какво да пием, за да отслабваме

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети отслабване
Какво да пием, за да отслабваме
76713

Около 60% от затлъстяването на населението всъщност се дължи на приема на нездравословни напитки в огромни количества – газирани, твърде подсладени или наблъскани с мазнини. Всъщност, когато искаме да отслабнем, е най-добре да пием предимно вода. Тя не е много хранителна, но е от изключителна важност за организма и способността му да се регенерира.

Ако по време на диета (и не само), се дехидрирате (което понякога изглежда като загуба на тегло, но всъщност е изчезване на водата от тялото ни), рискувате да увредите отделителната си система, кожата и здравето си като цяло. Пийте я колкото може по-студена и колкото може по-често, като препоръчителната минимална доза на ден са 8 пълни чаши. Водата понякога потиска и апетита, което допълнително помага за нашето отслабване.

Но човек не може да го кара само на вода. За наша радост, има и други неща, които спокойно можем да пием по време на диета и те дори ще помогнат за отслабването ни. Когато избирате диетичните си питиета, е хубаво да внимавате те да са с минимум съдържание на консерванти и калории и с максимум съдържание на витамини, фибри и други полезни за организма вещества.

Можете да замените някои от любимите си напитки с предложенията ни, изброени по-долу.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Диети и отслабване
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft