Какво е значението на детските сънища

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Съвети за родители
Какво е значението на детските сънища
1614

Детските сънища са много различни от сънищата на възрастните хора и значението им е с различен смисъл от това на сънищата на големите.

Децата до една годинка сънуват собствения си живот, а според някои сънуват и предишния си живот. Ако бебето се смее насън, това значи, че общува с ангели.


Когато малко дете сънува цветя и слънчева поляна, това означава, че душата му контактува насън с познати от предишни прераждания същества.

Когато малкото дете сънува, че е великан, а всички останали са малки като мравки, това означава, че то има желание да прилича на най-силната личност в семейството. Също така този сън означава, че детето се чувства зле, защото е най-малко от всички в къщата.

Ако малко дете сънува, че вдига цяла къща или кола с ръката си, това означава, че му се иска да му се дават по-отговорни задачи, за да се чувства по-значимо.

Когато малко дете сънува магьосник или някаква фея , това е знак, че иска закрила от вас, а тази, която му давате, не му е съвсем достатъчна.


Когато детето се буди посреднощ от страшен сън, в който го е посетило чудовище, това означава, че в реалността то се страхува от нещо, но не може или не смее да ви каже.

Сънищата на тинейджърите също са различни от тези на възрастните. Обикновено те са свързани с прехода им към ново състояние, от детството към юношеството.

Много често тинейджърите сънуват, че са изправени пред сериозни физически изпитания – вървят над пропаст, скачат от високо. Това означава, че са готови за промяната и се превръщат във възрастни.

Когато тинейджър сънува , че умира, това означава, че иска да се промени и че животът му на този етап изобщо не е този, който би му се искало да живее. Въпреки че вече се чувства голямо, то все още е дете и е уязвимо, особено в тази възраст.

Ако подрастващото ви дете ви разкаже за съня си, помислете как да не изгубите връзка с него и се опитайте да му помогнете в процеса на израстването.

Ако тинейджър сънува магьосник, това означава, че има нужда от друг възрастен освен родителите си, който да го съветва.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Родители и деца
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft