Какъв е вашия характер според любимия ви цвят

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Позитивно мислене
Какъв е вашия характер според любимия ви цвят
4310

Любимият цвят на човек разкрива много за характера му. Белият цвят символизира съвършенството и чистотата. Хората, които го обичат, са честни и прецизни във всичко, но понякога са прекалено взискателни.

Те не трябва да закачат огледала срещу врати или легла. Тогава цялата енергия ще излиза през вратата, а огледалото срещу леглото ще спомогне за разрушаване на семейството.

Червеното е цветът на страстта. Той стимулира и засилва страстта. Любим е на хора, които са прекалено импулсивни и отдават огромно значение на плътската любов.

Жената, облечена в червено, винаги привлича мъжете . Този цвят се препоръчва за повишаване на телесната температура. Червено обличайте само когато искате да се заредите с повече смелост.

Любимия цвят разкрива характера
Оранжевият е цветът на оптимизма и свободата . Той помага за избавяне от страхове, депресия и лошо настроение. Хората, които обичат оранжево, са добродушни и общителни.

Те обаче са горди и независими, обичат често да оказват влияние върху околните и искат винаги да са популярни. В оранжеви помещения хората се държат по-приятелски.

Жълтият цвят помага за умствена работа и улеснява усвояването на информация. Той е полезен за неуверените и притеснените хора, внася оптимизъм и радост в живота им.

Хората, които обичат жълто, са енергични и заредени с артистизъм. Това е цветът на творческите натури. Такива хора живеят с усмивка, винаги са оригинални и освен това са искрени.

Зеленият цвят е цветът на хармонията и уравновесеността. Той предразполага към емоционални отношения и любов, успокоява нервната система и намалява възбудата.

Хората, които обичат зеления цвят, са състрадателни и сантиментални. Те са доверчиви и когато обичат, това е завинаги. Те са великодушни, добри и работоспособни. Те са обаче ревнивци и егоисти.

Светлосиният цвят охлажда и успокоява, той символизира спокойствието и мира. Любим е на хора, които се стремят към духовни постижения. Те не са егоисти, но често са безхарактерни. Те са предани и честни, обичат да философстват, но са самодоволни, неуравновесени и слаби.

Тъмносиният цвят е цветът на вдъхновението и изпълнението на желания. Хората, които предпочитат този цвят, са дружелюбни и предани, но независими.

Лилавият цвят символизира мъдрост, любов и доброта , това е цветът на лидерите. Изостря интуицията, чувствата и зрението. Балансира физическата и духовната сила. Хората, които го обичат, са с изявено чувство на собствено достойнство, падат си по мистиката и философията.

Черният цвят е мистичен и загадъчен . Символ на непознатото и тайнственото. Това е любим цвят на хора със силен характер, спокойни, с голямо достойнство. Те обаче не винаги са уверени в себе си.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Позитивно мислене
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft