Защо мъжете симулират оргазъм?

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Любовни съвети
Защо мъжете симулират оргазъм?
129563

Дори и на мъжете им се случва да не могат да свършат и да симулират оргазъм .

Обичайно жената е тази, която не винаги успява да получи оргазъм, но понякога ролите се разменят и мъжът проявява актьорския си талант, симулирайки оргазъм. Мъжете, обаче, се оказват по-лоши актьори, а и прикриването на липса на еякулация, не е лесна задача. Ето защо много мъже не крият поражението и отчаяно свеждат глава.

Защо все пак мъжете не винаги могат да свършат и понякога  симулират оргазъм

Първо да уточним, че ерекцията не е задължително да бъде последвана от еякулация. Така че, дори и мъжът да не успее да свърши, сексът е напълно възможен. Но точно както мъжете приемат за свой провал липсата на оргазъм при жената , така изпитват неописуем срам и неудобство от собственото си сексуално неудовлетворение. Ето защо някои мъже предпочитат да симулират еякулация.

Липсата на такава обикновено е причинена от стрес, умора, ограничено време за сексуални изживявания (ако правите секс на обществено място и бързате да не ви хванат в крачка, например) или просто липса на желание за секс от негова страна, което, противоречиво на всички твърдения, е напълно възможно.

Що се отнася до симулираният оргазъм , мъжете прибягват до такъв не само, за да защитят достойнството си, но и да не разочароват половинката си. Ако жената не достигне до оргазъм , то мъжката еякулация все пак й доставя немалко емоционално задоволство, така както женският оргазъм е награда за сексуалните действия на мъжете. 

А ситуацията, в която и двамата партньори не достигнат до върха, би била доста конфузна и дори би се отразила негативно върху желанието за секс и качеството му в бъдеще. Ето защо и жените и мъжете симулират оргазъм.

Още от "Любовни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft